Ellie White, în șoc: ”Azi-noapte, hoții au încercat să intre peste noi în casă. Oribil sentiment!”

ellie_white.jpg

ellie white
Ellie White
foto: arhivă personală

Ellie White (36 de ani), fosta solistă a trupei DJ Project, a stat cu inima cât un purice, azi-noapte, când hoții au încercat să-i forțeze ușa casei din Corbeanca. Mesajul disperat al artistei, postat pe Facebook, i-a pus în gardă și pe alți artiști care, timp de două luni, s-au filmat din casele de lux, devenind ținta infractorilor.

Solista, căsătorită cu impresarul Doru Tinca, cu care are doi copii, Mihai și Maria, se află în stare de șoc: ”Starea de urgență s-a încheiat într-un mod apoteotic. Azi-noapte, în jurul orei 00.30, hoții au încercat să intre peste noi în casă. Oribil sentiment!”, a postat Ellie White, pe conturile sociale, fără să dorească momentan să mai ofere și alte detalii.

ellie white casa.jpg

ellie white in fata casei
Ellie White s-a pozat deseori în fața casei sale
foto: arhivă personală

Fosta componentă a trupei DJ Project, în perioada 2003 – 2009, locuiește de șase ani în Corbeanca, în Paradisul Verde. În ultimele două luni, ea și-a postat adesea pe conturile sociale fotografii și filmulețe din casă, dar și din curte, devenind astfel ținta hoților.

ellie white.jpg

ellie white
foto: arhivă personală

Fanii i-au trimis mesaje de încurajare, inclusiv vedetele, care, pot deveni și ele oricând ținta hoților, după ce s-au expus, pe micul ecran sau pe Internet, cu cadre din locuințele de lux.  

ellie_white_and_dj_project.jpg

ellie white dj project
Ellie White a cântat alături de DJ Project în perioada 2003-2009
Loading...
 
 

Citește și

  • Este o ecologistă convinsă. A luat parte la numeroase acţiuni de plantare de copaci, s-a înscris ca voluntar în activităţi de strângere a gunoaielor din locurile publice, iar de câteva luni a renunţat să mai folosească plasticul în casa ei.

  • ținute sexy, provocatoare, cântăreață senzațională

    Are două naşteri la activ, dar silueta ei le face invidioase până şi pe adolescente. Ellie White (33 de ani) a pozat extrem de sexy pentru o celebră revistă, pictorial pe care l-a făcut cu ani în urmă. Dezinhibată în faţa aparatului de fotografiat, bruneta a făcut furori după ce şi-a etalat formele în mai multe costume de baie sexy.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1