Elena Udrea, la piaţă cu geanta de 5.000 de euro. A făcut senzaţie printre tarabele cu fructe şi legume

a12-3-1.jpg

Înainte să le cumpere, Elena a pipăit și a mirosit fructele
Foto: Mihai Ionescu

Nu-i mai arde de politică, în schimb e foarte preocupată de treburile gospodăreşti. Elena Udrea a fost surprinsă de către fotoreporterii Click! în timp ce făcea târguielile pentru acasă. Îmbrăcată sexy şi cu o geantă de 5.000 de euro pe braţ, fosta politiciană a făcut senzaţie printre tarabele cu fructe şi legume. Şi-a cumpărat mere, struguri, dar i-a fost poftă şi de fructe exotice, precum kaki şi mango, pe care le mânca în Costa Rica. Să îi fie oare dor de ţara care a găzduit-o?

Abia scăpată de problemele cu justiţia, Elena Udrea a răsuflat uşurată şi îşi trăieşte viaţa liniştită, alături de cele mai importante fiinţe din viaţa ei: fiica, mama şi logodnicul ei! De la taioarele elegante în care apărea pe holurile parlamentului, doamna Udrea a trecut la ţinute mai comode, dar fără să renunţe la cochetărie. Fotoreporterii Click! au surprins-o în piaţa Băneasa din nordul Capitalei, într-o ţinută lejeră: o pereche de blugi, cu ghete roşii, o vestă din blană şi cu o poşetă pe umăr de 5.000 de euro. Udrea s-a îndreptat spre tarabele cu fructe şi legume.

a22-3-2.jpg

Vânzătorul a fost mai mult decât un gentleman. S-a oferit să îi care sacoșele până la portbagaj, când a văzut-o pe doamna Udrea cum tremură de frig. Ținuta cu vestuță de blană și geanta de 5.000 de euro nu i-au ținut de cald
Foto: Mihai Ionescu

Mai întâi a analizat marfa, s-a mai informat la precupeţi de origine şi prospeţimea produselor, apoi a cerut să îi pună într-o punguţă mai multe legume. Printe fructele cumpărate s-au numărat şi unele mai exotice faţă de cele cu care este învăţat consumatorul român, gen Kaki sau sau pomello, pentru că perioada petrecută în Costa Rica i-a diversificat gusturile. Probabil că i s-a făcut dor de ţara în care a fugit când era cercetată în dosarul ”Gala Bute”. Elena chiar a testat din plin calitatea fructelor, mirosindu-le şi pipăindu-le.
După ce şi-a umplut sacoşele cu mere, banane, portocale şi chiar vinete, blondina s-a grăbit să plătească şi să ajungă la maşină. După grimasa ei, se pare că vestuţa din blăniţă nu i-a prea ţinut de cald.

a32-3-3.jpg

Bărbatul a așezat pungile cu mare grijă, astfel încât să nu se storcească fructele
Foto: Mihai Ionescu

Unul dintre vânzătorii care au servit-o a fost mai mult decât gentleman şi, văzând că i-au îngheţat mâinile, a ajutat-o pe doamna Udrea să ducă târguielile până la portbagajul Mercedesului ei, ba chiar i le-a aşezat cu mare grijă ca nu cumva să se zdrobească. După ce a făcut piaţa, ”Bubulina gospodina” s-a urcat în maşină şi s-a îndreptat spre Corbeanca, la vila logodnicului ei Adrian Alexandrov. Acasă bineînţeles şi-a reluat atribuţiile de mamă şi de femeie casnică.
Micuţa Eva Maria are 1 an şi două luni, iar toate acţiunile mamei şi ale bunicii sale se derulează în jurul ei. Udrea împlineşte luna viitoare 46 de ani, aşa că nu o mai tentează la vârsta aceasta o relansare în politică. Preferă să se bucure de comoara ei! 

A născut şi a făcut puşcărie în Costa Rica

Elena Udrea a plecat în Costa Rica la începutul anului 2018,  când era judecată în dosarul Gala Bute, în care procurorii o acuzau de fapte de corupţie comise pe vremea când era ministru al Turismului. Tot acolo se afla şi Alina Bica, fosta şefă a DIICOT.

a42-3-4.jpg

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica

Ambele au fost arestate în octombrie 2018 după ce au primit în ţară condamnări definitive: Elena Udrea – şase ani în dosarul Gala Bute, iar Alina Bica – patru ani în dosarul în care a fost judecată alături de Adriean Videanu.

a52-3-5.jpg

Pe 3 octombrie, la aproape două săptămâni după ce devenise mamă, Udrea a fost arestată în Costa Rica

O decizie a Curţii Constituţionale referitoare la completurile de judecători care le-au condamnat a suspendat, însă, pedepsele primite.
Cele două au fost eliberate din închisoare, iar procesul s-a reluat. Udrea s-a întors în România în luna iulie a acestui an.

Şi-a botezat fiica în ziua în care a împlinit un anişor

Pe data de 20 de septembrie, Elena Udrea și Adrian Alexandrov și-au botezat odorul.
Au ținut ca procesiunea de creștinare să aibă loc la această dată întrucât micuța Eva Maria a împlinit un anișor. Așa că a fost o zi cu semnificație dublă pentru părinți.


Botezul a  avut loc la Mănăstirea Cașin din București, iar petrecerea s-a desfășurat la un restaurant la care au venit doar prietenii foarte apropiați, printre care și familia Băsescu. Elena a adus-o pe fiica sa pe lume după multe eforturi și tratamente de fertilizare.
Micuța s-a născut la o clinică din Costa Rica, iar la scurt timp Elena a fost încătușată de autoritățile de acolo.
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1