Elena Ploieşteanu: «Mihăiţă s-a stins privindu-mă în ochi. Îl simt în fiecare clipă»

m114-v-foto-1-6-col-cu-ei-d.jpg

Nelu Ploieşteanu şi Elena, soţia lui, au fost devastaţi în ziua înmormântării fiului lor

Nelu Ploieşteanu şi soţia lui pregătesc, pe 20 octombrie, parastasul de şase luni al băiatului lor, a cărui inimă a încetat să mai bată pe 21 aprilie 2018. Mihăiţă, care a fost diagnosticat în primii ani de viaţă cu tetrapareză spastică, a lăsat în urma sa multe lacrimi. La şase luni de la tragedie, Elena Ploieşteanu îşi aminteşte cu durere în suflet de ultimele zile ale fiului ei.

Mărturisirile Elenei, soţia lui Nelu Ploieşteanu (67 de ani), sunt copleşitoare: “În orice moment, minut, secundă, fracţiune de secundă, îl simt şi îmi este dor de el. Am patru fete şi trei nepoţi, dar golul din sufletul meu nu poate să îl acopere nimeni. Aşa cum era el, bolnav, era al nostru, nu trebuia să moară. Când a murit se uita în ochii mei şi atât, îi spuneam că trebuie să lupte, să fie tare, că trebuie să trăiască. El a murit pentru că nu a fost tratat corespunzător de medici. Toţi suntem distruşi şi răvăşiţi. Pe data de 20, luna aceasta, o să îi facem pomana de şase luni. O să organizăm acasă, nu facem la restaurante. Am să fac tot ce trebuie făcut până o să cad jos. Nu pot să îl uit deloc, plâng neîncetat, m-am luptat ca o leoaică ca fiul meu să trăiască”, a declarat femeia îndoliată, pentru Click!

m214-v-foto-2-2-col-mihaita.jpg

Mihăiţă a murit la 32 de ani. El suferea de tetrapareză spastică

Prin aceeaşi suferinţă trece şi celebrul solist de muzică lăutărească, Nelu Ploieşteanu: “Mi-am iubit mult copilul, îi facem parastas aproape în fiecare lună. Până acum i-am făcut patru sau cinci pomeni”, ne-a spus artistul.
Deşi se zvonea că el şi Elena se vor muta din căsuţa unde au locuit cu Mihăiţă, iată că lucrurile nu stau deloc aşa: ”Am rămas tot acolo, locuiesc acum  cu soţia mea, ne-am împăcat după decesul fiului nostru”, ne-a mai dezvăluit Nelu.
Cei doi merg aproape zilnic la mormântul lui Mihăiţă, aflat în Cimitirul Străuleşti 2, pentru a-i duce braţe de flori, a-i aprinde lumânări, şi pentru a-şi mai alina dorul de el.

Loading...