EXCLUSIV Elena Merișoreanu, rafală de replici pentru Maria Dragomiroiu: ”Ea cântă din păr! A luat bărbatul altei femei. Pai ea se vaită de bani?"

elena-merisoreanu-maria-dragomiroiu.jpg

Elena Merișoreanu îi dă replica Mariei Dragomiroiu
foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

S-au încins spiritele mai tare ca niciodată în muzica românească! Maria Dragomiroiu (65 de ani) a pornit un scandal de zile mari. Cântăreața de muzică populară a acuzat-o pe Elena Merișoreanu că este „mincinoasă, invidioasă și răutăcioasă”, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV. Replica Elenei Merișoreanu este usturătoare. Iată ce ne-a declarat cea poreclită "Merișor".

Elena Merișoreanu (71 de ani) a luat foc la auzul acuzațiilor aduse de către Maria Dragomiroiu și i-a dat acesteia o replică usturătoare. „Maria Dragomiroiu este o solistă cunoscută, este plină de bani! Ea nu a fost angajată decât puțin timp, prin tinerețe, undeva la Scornicești, cum să aibă pensie?! Să zică merci că are și atât (n.r. 1200 lei). Dar să vii tu să te vaiți că ai pensie mică, când tu îți arăți ce bogății ai pe acasă. Vile, terenuri vândute, o casă la Vâlcea. Nu e suficient că faci reclamă Farmacia Inimii?! Păi ea se vaită de bani?! Nu-l are pe Dumnezeu în sufletul ei. Să-i fie rușine!”, a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate, pentru Click!

Ranchinuna dintre cele două soliste ar fi pornit încă de pe vremea Ansamblului Rapsodia Română, acolo unde Elena Merișoreanu a cântat ani de zile. „Cum să fiu eu invidioasă pe cariera ei? Eu am 35 de ani pe cartea de muncă la Rapsodia Română, acolo unde ea a dat concurs și nu a intrat! Nu a ajuns Maria Dragomiroiu să mă facă pe mine invidioasă și mincinoasă. Eu am cântat 40 de ani, am fost laureată la Cântarea Românie! Ea când pleca și cânta pe la nunți, eu aveam spectacole prin țară”, a declarat Elena Merișoreanu, în Exclusivitate pentru Click.ro.

Elena Merișoreanu: "Ea nu are prieteni în folclor, numai în muzica ușoară"

Elena Merișoreanu și-a continuat atacul furibund la adresa Mariei Dragomiroiu, dar și la adresa soțului ei, celebrul impresar Bebe Mihu. „Ea când s-a despărțit de primul soț a venit direct la mine cu tacâmurile de argint în geantă, că plecase de acasă. Bărbatul meu e dintr-un sat cu ea și, la un moment dat, chiar am zis s-o cunune finii noștri. Am fost la ea la nuntă. Nu am de ce să fiu invidioasă eu pe ea, că eu nu am despărțit pe nimeni. Nu am luat bărbatul uneia pe care a lăsat-o Bebe cu un copil. Bebe a fost căsătorit în Târgu Jiu. Ea

nu are prieteni în folclor, numai în muzica ușoară. Ea cântă din păr, așa îi zicea lumea. Păi eu am avut păr mai mare ca al ei!”, a mai declarat Elena Merișoreanu, pentru Click!

Citește și:

Steliana Sima îl desființează pe Gheorghe Turda: „Este mincinos, îmbârligător și parșiv”

Maria Dragomiroiu, reacție uluitoare la adresa Elenei Merișoreanu: “E invidioasă, răutăcioasă și mincinoasă”

 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul