Elena Merișoreanu, de la spital, direct pe scenă. A suferit două operații

12-13-baza-elena-merisoreanu.jpg

Solista se află la pensie, dar muncește din pasiune
Citeste tot despre: 

Interpreta de muzică populară va împlini 73 de ani pe 5 noiembrie, dar nu stă locului o clipă. Nici măcar ruptura de ligamente de la picior nu a făcut-o pe Elena Merișoreanu să se mai odihnească.

S-a operat în 2018, iar luna trecută, pentru că problemele au reapărut, a repetat intervenția. Medicii i-au recomandat repaus și recuperare, dar artista a rămas pe scenă. „Am pășit prea repede, iar ligamentele s-au încrucișat și m-am operat a doua oară. Recuperarea e grea, iar eu nu m-am astâmpărat, m-am dus la tv, am cântat la Câmpulung, Cernăuți, Pașcani și Tătărani, pentru că nu pot rezista fără muzică”, ne-a spus vedeta. În weekend, avea trei spectacole la Roma, însă a decis să le amâne pentru a nu forța lucrurile. Elena Merișoreanu lucrează la un nou disc și va înregistra un cântec patriotic pentru 1 Decembrie. 

Loading...

Citește și

  • elena merisoreanu

    Pe scenă și la emisiuni TV e toată numai un zâmbet, dar în realitate strânge din dinți și merge înainte, cu durere, la propriu. Elena Merișoreanu e chinuită din nou de probleme de sănătate, asta după ce anul trecut era să rămână fără voce din cauză că a avut corzile vocale afectate.

  • Elena Merișoreanu a recunoscut de ceva vreme că este adepta intervențiilor estetice, motiv pentru care și apelează la aceste modalități de înfrumusețare. Cântăreața de muzică populară a dezvăluit recent că și-a făcut trei noi intervenții la nivelul feței, susținând că acestea o fac să se simtă mai bine în propria piele. La cei 69 de ani ai săi, artista dorește să arate bine și să se prezinte în cea mai bună formă în fața admiratorilor săi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1