Elena Merișoreanu: «Am visat că Ionela mă chema la ea»

14-vedete-merisoreanu.jpg

Înainte de moartea părinţilor, Elena Merişoreanu a avut un vis straniu

Elena Merişoreanu (69 de ani) susţine că poate comunica cu cei din lumea de dincolo, dar are şi vise premonitorii, înainte ca cineva drag să se stingă din viaţă. Artista ne-a vorbit despre experienţele paranormale pe care le-a trăit în ultima vreme şi care, chiar şi ei, îi dau fiori reci pe şira spinării.

Pe Elena Merişoreanu a legat-o o frumoasă prietenie cu Ionela Prodan, solista care s-a stins din viaţă pe 16 aprilie 2018, la vârsta de 70 de ani, după ce a pierdut bătălia cu cancerul de pancreas. Iată însă că această legătură pare să continue şi dincolo de moarte.  ”Am visat-o  pe Ionela Prodan cum venea dintr-o mulţime de oameni. Mi-a zis să vin şi eu lângă ea. M-am trezit speriată din vis!”, ne-a declarat artista. Dar Elena a trecut prin mai multe experienţe paranormale: ”Am  visat-o şi pe Ileana Ciuculete, anul trecut, la 10 zile după ce s-a stins din viaţă. Eram undeva, lume foarte multă.

14-vedete-ciuculete.jpg

Ileana Ciuculete a murit la 59 de ani, pe 14 martie 2017

 

La un moment dat, o văd şi zic: «Vai, Ileana, dar ce ie frumoasă ai! E nouă?» Şi când mă uit în jos, văd că avea o fustă foarte scurtă. I-am şi zis: «Vai de mine, dar te faci de râs». Ileana a zâmbit şi mi-a spus: «A, da, lasă că vine Cornel (n.r- soţul ei) şi mi-o aduce, că am uitat-o acasă». Apoi s-a uitat la mine şi m-a rugat să fac colivă şi să îi dau şi ei”, ne-a mai povestit Elena Merişoreanu. Cântăreaţa are şi vise premonitorii: ”L-am visat şi pe Ion Dolănescu, în urmă cu nouă ani, înainte de a muri, dar şi pe tata, cu trei zile înainte de a ne părăsi. Iar înainte ca mama mea şi sora mea să se stingă din viaţă, am visat curtea plină de gunoi. Acesta e un semn care înseamnă moarte”. Cât o priveşte pe cântăreaţa Saveta Bogdan (71 de ani), ea a avut un vis cu Marioara Murărescu, care a încetat din viaţă pe 30 ianuarie 2014, la vârsta de 66 de ani: “Ea îmi cerea ceva, iar eu îi arătam banii. M-am trezit şi mi-am dat seama că, de fapt, ea voia să-i dau ceva de pomană. Am cumpărat un pepene şi alte lucruri şi le-am împărţit. Visul s-a repetat anul acesta, şi iar i-am dat de pomană”. 

14-vedete-ionelaprodanamurit5.jpg

Ionela Prodan a încetat din viaţă la 70 de ani, pe 16 aprilie 2018

 

Loading...

Citește și