Elena Gheorghe sărbătoreşte Ziua Naţională a Aromânilor

Joi, 23 mai, la Sala Palatului din Bucureşti, Elena Gheorghe pune în scenă cel mai mare şi mai ambiţios eveniment de muzică armenească, de „Ziua Naţională a Aromânilor”.

Potrivit eventim.ro, acest show este un omagiu adus bunicii artistei, care a crescut-o şi a învăţat-o limba, dansul şi tradiţiile armâneşti. În cadrul concertului, Elena Gheorghe va lansa un nou album de muzică armânească ce conţine atât melodii tradiţionale şi readaptate în manieră modernă, cât şi piese noi.  Spectacolul de joi poartă numele piesei care a înregistrat un succes enorm la lansare, „Luna Albă”. Biletele costă între 50 şi 230 de lei. 

Artişti de renume cântă în memoria lui Gheorghe Dinică

9-acasa-7.-1col-gheorghe-dinica-_mg_9613_resize.jpg

Gheorghe Dinică a murit în 2009

Nelu Ploieşteanu, Sanda Ladoşi, Maria Buză, Rona Hartner, Romică Ţociu şi Cornel Palade, Ionel Tudorache, Neluţa Neagu, Daniel Trifu, Gicu Petrache şi Taraful George Pătraşcu vor urca sâmbătă, 25 mai, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti pentru un concert în memoria regretatului Gheorghe Dinică. Se va cânta muzică lăutărească, gen pe care Dinică l-a iubit şi ascultat împreună cu prietenii cu care a împărţit ani la rând scena. Fiecare invitat va interpreta câte o piesă din repertoriul atât de îndrăgit de actor. Biletele costă 100, 150 sau 200 de lei. 

Viţa de Vie are concert acustic

Miercuri, 22 mai, de la ora 21.30, trupa Viţa de Vie promite o seară magică în Hard Rock Cafe. Spectatorii obişnuiţi cu show-urile dinamice şi pline de energie, vor descoperi de această dată o cu totul altă stare. Pornind de la clasicul Unplugged, albumul „Acustic” înseamnă cele mai bune melodii Viţa de Vie, strânse în decursul carierei, reorchestrate într-o manieră neobişnuită, mergând uneori până la clasic, jazz şi bossanova. Cine şi-ar fi imaginat că basul şi cu toba mare pot să sune atât de bine în varianta Swing?! Biletele costă 60 sau 80 de lei. 

Loading...

Citește și

  • Elena Gheorghe lansează o nouă melodie, numită „Ela Ela”, abordând din nou stilul armânesc (macedo-românesc). Muzica este compusă de către Dani Peanci și se așteaptă să fie cel puțin la fel de bine primită de public, la fel ca „surioara” ei, piesa „Lună Albă”, care a ajuns rapid în topurile muzicale autohtone.

  • Zi specială pentru întreaga familie a Elenei Gheorghe! Nicholas, băiețelul artistei, a împlinit 7 ani, iar cu ocazia aniversării sale, părinții lui i-au organizat o petrecere pe cinste. Micuțul a fost răsfățatul zilei, având parte nu de unul, ci de trei torturi aniversare. Mai mult decât atât, Nicholas s-a bucurat și de o surpriză, având în vedere că delicioasele prăjituri au fost ornamentate special pentru micuț!