Elena Gheorghe, probleme cu bona: «Suntem dependenți de ea»

elena-gheorghe-copii.jpg

elena gheorghe copii
Elena Gheorghe, alături de cei doi copii
foto: Amelienicoleofficial

La 34 de ani, Elena Gheorghe este sexy-mama. Vedeta arata mai bine ca niciodată și se mândrește cu cei doi copii, Nicholas (8 ani) și Amelie (2 ani).

Elena recunoaște însă că nu se poate descurca fara ajutorul bonei familiei, doamna Ana. Recent, aceasta și-a rupt piciorul, iar de atunci cântăreața și soțul ei, Cornel Ene, nu mai au liniște în casă cu cei doi copii ai lor, care se întrec în năzdrăvănii. ”Doamna Ana și-a rupt piciorul. Noi suntem dependenți de ea. Ne-a crescut și pe noi. Mulți cred că să ai bonă e o fiță, dar nu este așa. Noi nu ne descurcăm fără ea. Sigur, mă ajută și mama, și soacra, dar cu năzdravana de Amelie e greu sa te descurci. Plus ca Nicholas a crescut, trebuie să mă ocup și de el, să facem teme”, a povestit Elena pentru Click.ro. Vedeta de abia mai face față, așa că, până una alta, încercă să găsească o bonă de tranziție. ”Îmi mai trebuie o bonă, nu mă descurc. Nici nu mai știu de când nu am avut o vacanță. Asta e deja basm”, a mai spus Elena.

Citește și:

Elena Gheorghe a împlinit 33 de ani pe 30 iulie. Ce semnificaţie mai are această dată pentru artistă

Elena Gheorghe: «Am trecut prin foarte multe încercări în relația cu soțul meu. Am trecut peste cuvântul familiei»

Loading...
 
 

Citește și

  • Elena Gheorghe lansează o nouă melodie, numită „Ela Ela”, abordând din nou stilul armânesc (macedo-românesc). Muzica este compusă de către Dani Peanci și se așteaptă să fie cel puțin la fel de bine primită de public, la fel ca „surioara” ei, piesa „Lună Albă”, care a ajuns rapid în topurile muzicale autohtone.

  • Elena Gheorghe are o carieră de succes şi o familie frumoasă. Deşi are o mulţime de concerte, înregistrări şi filmări pentru emisiunile în care este invitată, Elena Gheorghe nu-şi neglijează familia şi folosește orice prilej pentru o ieșire în trei, cu soțul și fiul ei în vârstă de patru ani.