Elena Gheorghe i-a rupt turta fetiței sale. Cum a întreținut vedeta atmosfera petrecerii

elena_gheorghe_fetita_turta1.jpg

Elena Gheorghe i-a rupt turta fetiței sale
Foto Instagram

Petrecere specială în familia Elenei Gheorghe! Artista i-a rupt turta micuței sale, Amelie, duminică, 23 septembrie, iar invitații frumosului eveniment s-au putut bucura de un spectacol oferit chiar de gazda petrecerii, Elena fiind cea care a cântat și a întreținut atmosfera, alături de mama sa. Familia și apropiații s-au adunat într-un local din Capitală, același unde fetița cântăreței a avut parte și de petrecerea organizată după ceremonia de botez.

Elena Gheoghe a început pregătirile încă de dimineață, pentru a se asigura că toate detaliile evenimentului sunt bine puse la punct. Artista a anunțat pe rețelele de socializare că se pregătește intens pentru petrecere, mai ales dacă luăm în considerare faptul că aceasta a fost cea care a cântat la eveniment, ajutată de mama sa. Vedeta a ales decorațiuni în tonuri de alb, auriu și mov pentru micuța ei, iar cei mici au fost în elementul lor, dansând și distrându-se în voie, sala fiind împărțită în două: copii și adulți. 

elena_gheorge_fetita_turta_2.jpg

Momentul în care i-a fost ruptă turta fetiței Elenei Gheorghe
Foto: Captură Instagram

Petrecerea a avut în jur de 70 de invitați și a fost organizată în aceeași locație unde a fost sărbătorit și botezul micuței Amelie. „Ne-am simțit foarte bine la botezul fetiței noastre, atât noi cât și invitații, drept urmare am ales aceeași sala de evenimente și pentru ruperea turtei și aniversarea de 1 an a lui Amelie Nicole! Sala o vom împărți în două, o jumătate va fi pentru copii, cu animatori, ateliere de creație și magicieni, iar cealaltă jumătate pentru adulți. Va predomină muzică machedoneasca și populară. Eu nu știu încă dacă voi cânta sau nu la eveniment. Vor fi în jur de 70 de persoane!”, a mărturisit Elena Gheorghe, înainte ca evenimentul să aibă loc. 

elena_gheorghe_sora.jpg

Elena Gheorghe, alături de sora ei, Ana Pîrvulescu, la petrecerea de rupere de turtă a fetiței sale, Amelie
Foto Instagram

Elena a ales să poarte o rochie albastru sidefat, iar sora ei, Ana Pîrvulescu, a optat pentru o rochie neagră cu umeri bufanți și guler brodat. Pentru micuța Amelie, Elena Gheorghe a ales o rochiță cu buline, în nuanțe de bleu. Așa cum era de așteptat, Elena Gheorghe a întreținut atmosfera petrecerii, cântând alături de Mărioara Man Gheorghe, mama sa, muzică de petrecere, în timp ce oaspeții au format o horă în jurul lor.

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Fiica Elenei Gheorghe a împlinit un an în urmă cu câteva luni, iar mama ei i-a pregătit o petrecere unde a invitat în jur de 70 de invitați, ocazie cu care îi va rupe turta micuței. Chiar dacă ea a organizat evenimentul pe ultima sută de metri, Elena Gheorghe a avut timp să pună la punct fiecare detaliu.

  • elena gheorghe in noul videoclip

    Puţini ştiu că tatăl Elenei Gheorghe este preot şi foarte conservator în ceea ce priveşte showbiz-ul autohton. Prin urmare, e greu să-l duci la o petrecere mondenă într-un club. Și totuși, Gheorghe Gheorghe a fost convins de fiica sa să participe la un eveniment special pentru interpretă.