Elena Gheorghe i-a organizat o petrecere de poveste fiicei sale

elena_gheorghe1.jpg

Fiica Elenei Gheorghe a împlinit un an, iar mama ei i-a organizat o petrecere

Fiica Elenei Gheorghe a împlinit un an în urmă cu câteva luni, iar mama ei i-a pregătit o petrecere unde a invitat în jur de 70 de invitați, ocazie cu care îi va rupe turta micuței. Chiar dacă ea a organizat evenimentul pe ultima sută de metri, Elena Gheorghe a avut timp să pună la punct fiecare detaliu.

Elena Gheorghe a mărturisit că motivul pentru care a ales aceeași sală de eveniment ca și la botezul fetiței a fost chiar starea bună pe care le-a oferit-o invitaților. Artista și-a dorit ca evenimentul să fie pe placul tuturor, astfel că, la petrecerea de ruperea a turtei, invitații vor fi împărțiți între adulți și copii.

Petrecerea se va desfășura duminică, 23 septembrie, iar la masă vor veni în jur de 70 de persoane.

“Ne-am simțit foarte bine la botezul fetiței noastre, atât noi cât și invitații, drept urmare am ales aceeași sala de evenimente și pentru ruperea turtei și aniversarea de 1 an a lui Amelie Nicole! Sala o vom împărți în două, o jumătate va fi pentru copii, cu animatori, ateliere de creație și magicieni, iar cealaltă jumătate pentru adulți. Va predomină muzică machedoneasca și populară. Eu nu știu încă dacă voi cânta sau nu la eveniment. Vor fi în jur de 70 de persoane!”, a mărturisit Elena Gheorghe.

elena_gheorghe.jpg

Elena Gheorghe a ales aceeași sală de evenimente pentru petrecerea de rupere a turtei
Foto Instagram

La masă invitații vor servi cu mâncăruri de fițe. Printre preparate se vor număra: Fructul pasiunii cu mousse de brânză și trufe, Crevete cu ou de prepeliță și crema de brânză, Somon fume cu sparanghel, Proscciuto crudo cu rucola proaspătă, Mousse de peste cu sardine și caviar tobiko, Smochine cu mousse de fois gras și susan negru, Icre de manciuria cu pesto de busuioc și germeni afila, Crema roquefort cu căpșuni, afine și semințe de dovleac coapte, Canape cu roșii cherry, kumato și queen marbella pe pat de mousse de brânză, Tartar de ton cu avocado, Pui coquelet, Mușchiuleț de porc confiat și Cartofi dauphinoise.

Loading...

Citește și

  • elena gheorghe in noul videoclip

    Puţini ştiu că tatăl Elenei Gheorghe este preot şi foarte conservator în ceea ce priveşte showbiz-ul autohton. Prin urmare, e greu să-l duci la o petrecere mondenă într-un club. Și totuși, Gheorghe Gheorghe a fost convins de fiica sa să participe la un eveniment special pentru interpretă.

  • Elena Gheorghe a devenit, săptămâna trecută, mătușică pentru a treia oară. Sora ei mai mică, Ana, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, fiind al cincilea nepot pentru tatăl ei, preotul din Clinceni. Bineînțeles, proaspăta mămică are nevoie mare de ajutor în primele zile, iar mama sa îi este alături.