Elena Gheorghe are un soț model: "Fără el nu aș fi ajuns până aici"

hhhyyivo.jpg

Elena Gheorghe, Cornel, Copii
Elena Gheorghe își apreciază soțul pentru că o susține
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Elena Gheorghe îmbină cu ușurință viața profesională cu cea de familie. Însă nu este singură, aceasta își pune toată încrederea în soțul ei cu care are deja doi copii. Aceștia preferă să-și rezolve certurile profesionale la repetiții pentru a nu-i afecta emoțional pe copii.

Artista a explicat că are încredere în soțul ei și că se simte binecuvântată pentru faptul că nu are un soț gelos. Cornel o susține necondiționat și are grijă ca Elenei să nu-i lipsească nimic. Pentru ea, venirea unui copil în familie este ca și când soțul i-ar aduce o nouă soție și ar obliga-o să o iubești. 

"Venirea unui nou copil în familie e ca și cum soțul ți-ar aduce o altă soție în familie și ți-ar spune să o iubești. Mie nu mi se pare că e chiar așa, cred că mai ține și de copii, Nicolas iubește copiii pentru că are mulți verișori. S-a adaptat bine. Important este să le dăm libertate. Mi-ar plăcea că ai mei copii să fie fericiți, dacă își doresc să ajungă medicii sau altceva, îi susținem. Nu trebuie neapărat să facă artă. Suntem fericiți cu ceea ce facem noi. Noi am plecat foarte simpli, din familii foarte simple. Părinții noștri ne-au încurajat foarte mult.

Cornel este jumătatea mea profesională și personală și m-a susținut enorm. Fără el nu aș fi ajuns până aici. Avem doi copii deja și trebuie să facem față. Este un plus extraordinar să ai un om care să te susțină așa. Mă gândesc cu groază daca aș fi avut un soț gelos. Și acum mai sunt fani care mă sună chiar dacă știu că sunt măritată și îmi dedică melodii. Îmi scriu mesaje de dragoste. Noi când ne certăm pe plan profesional, o facem la repetiții, deoarece când ajungem acasă, copiii trebuie să vadă că suntem pozitivi", a declarat Elena Gheorghe pentru AntenaStars

Loading...

Citește și

  • Când le vezi, prinzi curaj să faci copii! Câteva domniţe din showbiz au demontat toate miturile legate de sarcină şi au arătat că poţi fi şi mămică, şi bombă-sexy. Uluitoare este silueta Elenei Gheorghe, care pe 15 iulie a născut o fetiţă, iar acum arată ca un fotomodel de podium.

  • elena gheorghe

    Elena Gheorghe și beblușul său au fost externați miercuri, 19 iulie, din maternitatea privată unde cântăreața a născut. Deși au trecut doar patru zile de când a adus pe lume fetița, Elena arată superb și pare să se simtă senzațional.