Elena Cârstea s-a chinuit 13 ani ca să obţină cetăţenia americană. Lucrează ca agent imobiliar

12_1.jpg

2006 - Elena Cârstea şi Glenn Muttard s-au căsătorit în urmă cu 13 ani. Ea a purtat rochia de mirea să, deşi nu au făcut şi cununia religioasă

Elena Cârstea este în al nouălea cer de bucurie, şi are şi motive, căci la 56 de ani a devenit cetăţean american. Interpreta a început demersurile pentru obţinerea actelor încă de la început, însă a primit aprobările d-abia săptămâna trecută. Elena nu câştigă bani din muzică peste Ocean, deşi are o voce de aur, ci din meseria de agent imobiliar.

Elena Cârstea (56 ani) le-a împărtăşit vineri şi prietenilor ei marea veste, postând şi câteva poze din sediul Biroului de Emigrări. ”Azi am devenit cetăţean al Statelor Unite”, a scris artista pe Facebook. Procedura nu a fost deloc simplă, deşi artista este căsătorită cu un american. Ea a obţinut cetăţenia după aproape 13 ani, timp în care un avocat s-a ocupat de actele interpretei. ”Mulţumesc Matthew Cruz (avocatul meu) pentru tonele de documente pe care le-ai făcut pentru mine în toţi aceşti ani”, a mai adăugat ea, pe reţelele sociale. Interpreta este stabilită peste Ocean din 2006, an în care şi-a unit destinele cu cu americanul Glenn Muttard. La scurt timp după oficializarea relaţiei, cântăreaţa şi-a luat cu ea şi fetele adoptive, Sanda (21 ani) şi Adriana (19 ani).

„Eu şi Glenn ne-am cunoscut pe Internet, pe drum, pe traiectorie. Cu totul întâmplător. Şi, mai întâi, am vorbit mult online amândoi. Am vorbit o grămadă, dar el m-a invitat să merg acolo şi am zis: «Ok, hai că vin!», iar la al doilea drum pe care l-am făcut, el nu m-a mai lăsat să plec. A zis să rămân acolo. Şi m-a cerut de nevastă după o săptămână. Vorbesc serios! Iar eu am zis «Da», pentru că zâmbea foarte drăguţ. M-am îndrăgostit de gropiţele lui. E scump, e un om foarte-foarte în banca lui. Soţul meu e un om foarte drăguţ”, şi-a amintit binecunoscuta cântăreaţă, într-un emoţionant interviu pentru Revista Tango, unde a mai dezvăluit: „Am învăţat să ne menajăm unul pe celălalt. Dacă eu nu am chef să spăl vasele, spală el. Dacă el nu are chef, fac eu. Deci ne menajăm tot timpul unul pe celălalt. Glenn îmi aduce flori tot timpul, face nişte chestii foarte drăguţe. Nu e un tip bogat, tocmai de aceea apreciez şi mai mult gesturile lui. Îmi aduce flori aproape în fiecare săptămână, mă mai scoate în oraş. Mai vine de la serviciu şi spune: «Hai, acum mergem la masă» sau mai ştiu eu te miri pe unde. Şi le iubeşte pe fete. Pentru mine asta e cel mai important”.

Lucrează ca agent imobiliar

12_2.jpg

2019 - Elena, alături de Glenn şi de buna lor prietenă, la Biroul de Emigrări din SUA

 

Ea şi-a amintit şi de ziua în care şi-au unit destinele: „Am făcut nuntă şi am îmbrăcat rochie de mireasă, dar nu am fost la biserică. Am făcut cununia şi am fost la Grădina Botanică, însă nu ne-am căsătorit în biserică şi nu am trecut la nici o religie”. Dar Elena a trecut şi prin mari necazuri, în America. În 2009, ea fost operată de anevrism cerebral la un spital din Florida. Procedura a fost complicată din punct de vedere tehnic, dar a decurs normal şi fără probleme. Iar în urmă cu trei ani, fiul cel mare al lui Glenn a murit la doar 30 de ani, din cauza drogurilor. Un an mai târziu, sora cântăreţei, Ofelia, avea să piardă lupta cu cancerul, la 48 de ani. Dar Elena a mai avut o soră, Sanda, care a murit la 28 de ani.

Ca să-şi câştige existenţa în SUA, Elena a încercat mai multe profesii: vânzătoare la un magazin de cosmetice, dar şi agent imobiliar, meserie care îi aduce venituri frumuşele. Iar fetele sale adoptate, Sanda şi Adriana, au urmat şcoala în America. Conform cutumei locale, ambele au lucrat în timpul liber pentru a-şi câştiga banii de buzunar. Sanda a muncit într-o parcare, iar Adriana a fost baby-sitter. După absolvirea liceului, Sanda s-a înrolat în armată şi are deja la activ doi ani de antrenamente dure, ea făcându-şi serviciul militar la West Palm Beach Police. Dar şi sora ei mai mică, Adriana, a îmbrăcat uniforma militară şi ar vrea să urmeze o carieră în armată. 

Şi ei s-au mutat în străinătate! 

12_8.jpg

Mircea Romcescu și Olimpia Panciu au cetățenie daneză

 

Ovidiu Cernăuțeanu (44 ani) sau Ovi a plecat în  1995 în Norvegia, dar abia în anul 2000 a primit cetățenia. Tot acolo și-a întemeiat o familie cu o norvegiancă, în oraşul Stavanger, cu care are doi copii, Martin și Philip. În 2011 a revenit România. A stat 3 ani cu chirie, apoi în 2014 s-a mutat într-o vilă în Corbeanca.

12_7.jpg

Narcisa Suciu are cetățenie finlandeză

 

Narcisa Suciu (44 ani) trăiește  de zece ani în Joensuu, Finlanda, împreună cu soțul și cu fiica ei, Daria (20 ani): “Am cetățenie finlandeză și pot merge oriunde, chiar și în China”, a spus Narcisa, pentru Adevărul Live. Frații Mircea Romcescu (62 ani) și Adrian Romcescu (63 ani) au plecat în 1983 în Danemarca, unde au obținut cetățenia daneză, iar în 1986 au reușit să o aducă și pe Olimpia Panciu (65 de ani), cu care Mircea s-a căsătorit pe 20 noiembrie 1986.

12_9.jpg

Ovi are cetățenie norvegiană

 

Odată stabiliţi acolo, Olimpia, Mircea şi Adrian au format o trupă, alături de un chitarist danez, şi au plecat să cânte în Groenlanda, apoi au susţinut show-uri şi pe vase de croazieră. 

Loading...

Citește și

  • Elena Cârstea (56 ani) nu-şi mai încape în piele de bucurie că mezina familiei, Adriana (18 ani), tocmai a absolvit liceul, în America, iar acum se pregăteşte să devină studentă.

  • Elena Carstea

    Celebra solistă Elena Cârstea a sărbătoreşte azi (27 martie) 12 ani de căsnicie alături de americanul Glenn Muttart, iar fotografiile de la nunta de pomină din Florida, dar și de acum, fac furori pe contul ei de Facebook. Relația lor a fost zguduită de multe necazuri, însă s-au ajutat reciproc, semn că artista și-a găsit un soț bun de pus la rană.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1