Elena Cârstea, în America: "Lucrez când am chef!"

elena_carstea.jpg

elena carstea
Elena Cârstea și-a găsit dragostea în America
Foto: arhivă personală

De 10 ani, Elena Cârstea locuiește în SUA, unde s-a recăsătorit și trăiește fericită alături de familia soțului și de cele două fiice adoptate din România. Artista a povestit pentru Femei de 10, că deși îi este foarte dor de țara natală, în patria adoptivă își permite să muncească doar „când are chef”.

Viaţă de huzur pentru Elena Cârstea în America! Cântăreața s-a refăcut după intervenția pentru anevrism cerebral și este licențiată de câțiva ani ca agent imobiliar. "Mi-e tare dor de România și-mi va fi dor de ea tot timpul, numai că viața e ciudată și îți oferă cele mai neașteptate surprize. Am avut mari probleme de acomodare și încă mai am câteodată, dar nu mai este așa de rău ca la început. Aici am găsit un sistem extrem de diferit de al nostru. Iar eu… cred că sunt, în acest moment, un hibrid nereușit, dar am familia care este lângă mine, așa că e mai ușor. De gătit nu gătesc în fiecare zi, mai ales dacă am treabă. De multe ori mâncăm în oraș sau luăm acasă ceva gata preparat, mai ales în zilele în care suntem foarte ocupați. De cele mai multe ori nici nu merită să gătești, pentru că găsești aici tot ce-ți trece prin minte și nu merită să mai stai în bucătărie! Numai că fetele îmi tot cer mâncare românească, așa că… trebuie să mă mai și conformez cerințelor!”, a declarat Elena Cârstea.

elena_carsta_familie.jpg

familie elena carstea
Elena Cârstea are o familie frumoasă în America
Foto: arhivă personală

Artista a mărturisit că îi este dor să urce pe scenă, dar că în America are mai mult timp pentru copii. 

"Îmi lipsește cântatul, dar nu este o tragedie, am momente în care mă apucă, dar îmi dau seama unde sunt și ce vârstă am, așa că îmi trece repede! Nu m-am mutat în America să cânt, ci ca să am timp pentru copiii mei! Faptul că te muți pe alt continent nu înseamnă că te schimbi ca persoană, înseamnă doar să-ți lărgești orizonturile și experiența de viață, să înveți tot timpul, iar eu nu mi-am stabilit niciodată limite. Sunt mult mai calmă, e adevărat, dar neschimbată, din păcate pentru voi  și… iau foc la fel de repede. Mi-e dor de România și de toate locurile și de toate cunoștințele și de toți oamenii pe care i-am avut în preajma mea, în viața mea. Am avut privilegiul să fiu iubită, admirată, gelozită, urâtă – tot tacâmul, colorat de sentimente pe care le-am stârnit în diverse persoane, iar asta înseamnă că am avut o viață fascinantă”, a mai spus Elena Cârstea.

Loading...

Citește și

  • elena carstea batrana de nerecunoscut

    Elena Cârstea (53 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. S-a mutat de opt ani peste Ocean, mai exact în Florida (SUA), și a părăsit scena pentru a-și dedica timpul familiei. Solista s-a schimbat enorm în ultima vreme. A pus câteva kilograme în plus, iar timpul pare că prins-o din urmă, îmbătrânind-o destul de mult.

  • elena carstea sanda

    Viața Elenei Cârstea (54 de ani) s-a schimbat la 180 de grade de când s-a mutat în America, acolo unde s-a și căsătorit cu Glenn Muttard. Cântăreața a lăsat deoparte viața tumultoasă din România și a ales SUA, mai precis, Florida, acolo unde le-a luat și pe cele două fiice ale sale, Sanda(18 ani) și Adriana(16 ani), pe care le-a adoptat când erau micuțe.

  • elena carstea

    Cântăreața Elena Cârstea trăiește o tragedie petrecută în sânul familiei sale din America.

  • Elena Cârstea (54 de ani) este în al nouălea cer. Fiica ei cea mare, Sanda (18 ani), pe care a înfiat-o din orfelinat, pe când era doar o mogâldeaţă de om, a absolvit miercuri liceul. Solista nu a lipsit de la serbare, privindu-şi cu dragoste fata care arată acum ca un fotomodel.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1