Elena Băsescu a spus tot. Care este motivul pentru care a divorțat de Syda

eba.jpg

elena basescu bogdan ionescu
Elena și Bogdan au divorțat după patru ani de mariaj
Foto: arhivă personală

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat la începutul lunii septembrie, după patru ani de mariaj, multe zile de vară petrecute pe malul mării și niciun semn dat cu privire la o separare. Cu toate acestea, această despărțire s-a produs, iar copiii cuplului au rămas în grija mamei.

Ambele părți au păstrat tăcerea cu privire la motivele pentru care au ales să-și spună adio, dar în primul pictorial realizat după separare, pentru revista Viva, Elena Băsescu a fost extrem de sinceră și a dat câteva detalii interesante. A declarat sus și tare că ruptura s-a produs pentru copii, pentru a nu-i amăgi pe Sofia și Traian că părinții lor trăiesc în iubire și armonie, mai ales că adulții nu se mai înțelegeau de ceva vreme.

viva.jpg

elena basescu
Elena Băsescu a pozat alături de cei doi copii pentru revista Viva
Foto: Revista Viva

 

"Să ştii că decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai în­ţelegeau. E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizan­tă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună. De dragul lor, eu şi Bogdan am decis să ne separăm. Nu am mai putut face compromisuri majore. Nu am vrut să falsific nici ideea de iubire şi nici pe cea de familie pentru ei. Cel mai bine este să fim cinstiţi pentru copiii noştri.

A fost o decizie pe care am luat-o în urmă cu mai multe luni, cântărită şi în­toarsă pe toate părţile. Am realizat foarte realist că lucrurile nu se vor îm­bunătăţi şi că, pentru toată lumea, e mai bine să ne despărţim. Iar când ai sprijinul necondiţionat al părinţilor, aşa cum sunt eu norocoasă să îl am, decizia nu este atât de dificilă pe cât ar putea să pară din exterior. Oricum, cu bune şi rele, nu regret căs­nicia mea cu Bogdan, care a durat fix patru ani, pentru că în urma ei s-au născut Sofia şi Traian Junior, cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit de la viaţă”, a povestit Elena pentru publicația amintită.

După divorț, fiica cea mică a fostului președinte al țării s-a mutat alături de cei doi copii, Sofia Anais și Traian Junior, într-un apartament. Elena spune că este o mamă tipică, își duce fiica la o grădiniță de stat în drum spre serviciu, iar seara îi ia pe cei doi copii de la părinții ei. 

Loading...
 
 

Citește și

 • elena basescu bogdan ionescu copii sofia anais traian jr

  Nu mai este niciun dubiu! Familia Elenei Băsescu s-a destrămat. După patru ani de mariaj, fiica cea mică a fostului preşedinte şi Bogdan Ionescu au divorţat de comun acord la notar. Cei doi au recunoscut separarea şi au făcut declaraţii pe marginea acestui subiect.

 • basescu, femei, divort, ghinion

  ”Cutremur” în familia fostului preşedinte Traian Băsescu! Fiica cea mică a fostului şef de stat, Elena, şi Bogdan Ionescu, alias Syda, au semnat actele de divorţ.

 • elena basescu copii

  Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au ajuns la capăt de drum. După patru ani de căsnicie, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, deşi au împreună doi copii. Chiar dacă toată vara au ]ncercat să-şi salveze mariajul de dragul lor, la mare, ceva nu a funcţionat şi au divorţat. Celebra prezicătoare Carmen Harra, cea care a spus încă se acum trei ani că cei doi se vor despărţi, prevede acum un scandal aprig pe seama celor mici.

 • elena basescu, divort, copii, afectata, apartament, munca, birou

  S-au scurs trei săptămâni de când Elena Băsescu a confirmat oficial că divorţează de Bogdan Ionescu, dar trecerea timpului nu a fost în favoarea ei. Mezina lui Traian Băsescu „s-a topit” pe picioare, merge pe stradă cu capul în pământ, copleşită de griji şi de gânduri. Fotoreporterii Click! au surprins recent primele imagini cu ea, în calitate de femeie divorţată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1