Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au semnat actele de divorţ!

eba-1-326151151515.jpg

eba divort elena basescu divort
Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu nu mai formează un cuplu
foto: arhiva personală

"Cutremur" în familia fostului preşedinte Traian Băsescu! Fiica cea mică a fostului şef de stat, Elena, şi Bogdan Ionescu, alias Syda, au depus şi semnat actele de divorţ. Totul s-a petrecut în cea mai mare discreţie, iar cei doi deja vorbesc la trecut depre mariajul lor.

Ceea ce în această primăvară părea doar o ceartă aprinsă în familia mezinei lui Traian Băsescu, a luat proporţii uriaşe. Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au semnat, vineri ( 2 septembrie),  actele de divorţ, potrivit www.cancan.ro. Aşa se face că fostul ginere al lui Traian Băsescu, locuieşte, potrivit aceleiaşi surse, singur în apartamentul în care a stat în toţi aceşti ani împreună cu fosta lui soţie. Elena s-a mutat şi ea în cartierul Stejarii împreună cu cei doi copii ai cuplului, Sofia Anais (care pe 1 septembrie a făcut trei anişori) şi Traian, care are aproape doi ani.

elena_familie.jpg

elena basescu copii
Elena şi Bogdan, anul trecut pe vremea aceasta când o sărbătoreau pe micuţa Anais
foto: arhiva personală

Căsătoriţi în urmă cu patru ani ( la 1 septembrie 2012), cei doi se cunoşteau de mult timp având un anturaj comun. Potrivit aceleiaşi surse, despărţirea nu a venit brusc, ci mai degrabă pe fondul unor nemulţumiri de ambele părţi, ba chiar din cauza unei terţe persoană care să fi zdruncinat serios liniştea cuplului. 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • elena basescu divort syda bogdan ionescu

    Mămică a doi copii, Elena Băsescu şi-a revenit spectaculos după cele două sarcini, iar de vină pentru noul ei chip se pare că este medicul estetician. Bruneta a fost remarcată de toată lumea la nunta primarului Dorin Chirtoacă, de weekendul trecut, la care fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu nu avea cum să treacă neobservată. Criticii de modă au dat verdictul: a fost cea mai bună apariţiei publică de până acum, iar esteticienii au concluzionat că şi-a refăcut buzele, pomeţii şi şi-a întins ridurile.

  • elena basescu

    N-are leac! Deşi a devenit mămică, Elena Băsescu nu s-a "vindecat" de lux şi investeşte în continuare sume cu 4 zerouri, în euro, în haine şi accesorii. Diferenţa este că în loc de cluburi de fiţe, acum le afişează mai mult la piaţă sau înpingând la cărucioare.

  • Cei care obişnuiesc să se bronzeze pe cea mai de fiţe plajă din Mamaia au parte de „spectacol” weekend de weekend. Acolo vin să-şi etaleze costumele de baie toate vedetele cu bani de la noi. Zilele trecute a fost rândul Elenei Băsescu să atragă privirile.

  • elena basescu

    Fotomodel, om politic, europarlamentar, soție și mamă. Elena Băsescu le-a bifat pe toate până la vârsta de 35 de ani. Mezina fostului președinte Traian Băsescu a fost de la bun început o apariție. Brunetă cu ochii albaștri, înaltă, suplă, atletică, Elena părea menită unei cariere de succes orice și-ar fi propus. Admirată fără rezerve, EBa n-a fost însă niciodată foarte mulțumită de felul în care arată, apelând de timpuriu la ajutorul medicilor esteticieni pentru intervenții pe ici, pe colo, prin părțile esențiale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1