Elena Băsescu, la slujba de Înviere cu cei 3 copii. Loredana, la biserică alături de fiica ei. Cum arată Paștele în casele vedetelor

elena-basescu2.jpg

Elena Băsescu, răbdătoare și grijulie cu cei trei copii
foto: Instagram

Spre deosebire de anul trecut, când Lumina Sfântă a fost împărțită de voluntari, anul acesta românii s-au putut bucura de slujba de Înviere direct la biserică. Și vedetele au fost cu familiile la slujbă, după cum am văzut din imaginile publicate pe rețelele sociale.

Mese îmbelșugate, curțile vilelor aranjate frumos, Lumina sfântă pe masă. Așa a arătat Paștele anul acesta în casele vedetelor din România. Iată o galerie cu cele mai frumoase imagini cu care celebritățile ne-au întâmpinat duminică, în prima zi de Paște, pe Instagram!

elena-basescu3.jpg

Elena Băsescu a fost la slujbă cu cei 3 copii
foto: Instagram

În noaptea de Înviere, Elena Băsescu a mers să ia lumină alături de copiii ei, toți 3 fiind îmbrăcați aproape la fel, cu câte un trenci crem, pantaloni negri și încălțați cu pantofi sport albi. EBa fost îmbrăcată complet în negru și a purtat o bască șic. Au ascultat slujba în aer liber, au stat pe iarbă și s-au bucurat de tihna momentului. 

elena-basescu.jpg

Au ascultat slujba stând de pe iarbă
foto: Instagram

Elena Băsescu are trei copii, din două relații diferite. Cu Bogdan Ionescu (Syda) are un băiețel și o fetiță, Traian Junior (6 ani și 3 luni) și Sofia Anais (7 ani și jumătate), iar din relația cu Cătălin Tomată o are pe mezina Anastasia, care pe 4 iunie va împlini 3 anișori.

Loredana Groza, la Înviere cu fiica Elena Boncea

loredana-groza.jpg

Loredana Groza, la slujbă, alături de fiica ei, Elena Boncea
foto: Instagram

Loredana Groza a oferit o imagine diferită de cele cu care ne-a obișnuit în ultima vreme. Îmbrăcată în jeanși, cu o geacă din denim, cu masca pe față, cu multă emoție în ochi și umăr la umăr cu fiica ei, Lori a fost cu adevărat impresionată de slujba de Înviere, la care a participat alături de câțiva prieteni. După ce a luat Lumină, artista s-a bucurat de mâncarea tradițională de Paște și a ciocnit ouă roșii.

 • Cătălin Măruță, Andra, Eva și David
  foto: Instagram
 • Adrian Sînă și Anca Serea
  foto: Instagram
 • Andreea Esca a făcut Paștele în paradisul turistic pe care îl deține la Porumbacu de Sus, în apropiere de Sibiu
  foto: Instagram
 • Andreea Esca a făcut Paștele în paradisul turistic pe care îl deține la Porumbacu de Sus, în apropiere de Sibiu
  foto: Instagram
 • Andreea Bălan
  foto: Instagram
 • Cătălin Moroșanu
  foto: Instagram
 • Maximize

1/6

 

 

 

Loading...