Ele şi-au riscat viaţa ca să devină mame!

7ghjgh.jpg

Andreea Bălan a făcut stop cardiac, Oana Roman a suferit complicaţii la operaţia de cezariană, iar Iuliana Tudor are o boală a sângelui

Andreea Bălan a riscat cu propria-i viaţă aducerea pe lume a celei de-a doua fiice. Însă iată că celebra cântăreaţă nu e singura care a avut probleme la naştere. Oana Roman, Iuliana Tudor, Simona Pătruleasa şi Octavia Geamănu au trecut printr-un adevărat calvar ca să devină mămici.

Data de 4 martie trebuia să fie pentru Andreea Bălan (34 de ani) cea mai fericită zi din viaţa ei, întrucât a devenit mamă pentru a doua oară. Din nefericire, cântăreaţă nu s-a putut bucura prea mult de moment deoarece, în timpul operaţiei de cezariană, a suferit un stop cardio-respirator, manevrele de resuscitare desfăşurându-se preţ de un minut. Întreagă echipă a spitalului privat s-a mobilizat să o ţină pe proaspăta mămică în viaţă şi iată că a reuşit. Abia miercuri vedeta a putut să îşi ţină fetiţa în braţe, pe micuţa Clara Maria: „Sunt fericită că a trecut moartea pe lângă mine. Am doi copii sănătoşi. Important era ca fetiţa să fie sănătoasă. Se poate întâmpla oricui, deşi e un caz foarte rar. Abia acum vorbesc şi cu George, lucidă fiind. El a venit ieri, alatăieri, mi-au spus că au vorbit cu mine, dar nu îmi aduc aminte.

Au stat cu lacrimi în ochi şi cu frică”, a spus Andreea Bălan. Va sta departe de scenă timp de şase luni până se va reface, însă nu e nimic mai presus decât sănătatea. Andreea nu e singura mamă care a avut o astfel de cumpănă după naştere.

Oana Roman (43 de ani) a trecut prin grele încercări în 2014, când a fost nevoită să facă mai multe operaţii după ce a născut-o pe micuţa Maria Isabela. La patru zile de la cezariană, operaţia Oanei a început să sângereze şi a fost la un pas de septicemie: „M-am trezit de trei ori într-o baltă de sânge. M-am operat a doua oară la acelaşi medic, eram într-o continuă panică, eram agitată. De la o simplă cezariană, am ajuns la un adevărat coşmar. După ce am stat două zile în spital, m-am externat. Nici măcar nu m-a sunat să mă întrebe cum mă simt. Când am ajuns la spital, să îmi schimb pansamentele, timp de şase săptămâni, am aflat că operaţia nu se închisese”, a povestit Oana Roman cu lacrimi în ochi, la momentul respectiv. Acum se simte bine, însă a trebuit sa se împace cu gândul că nu va mai putea da naştere unui alt copil.

Şi vedeta TVR Iuliana Tudor (41 de ani) a trăit o spaimă imensă în cele nouă luni de sarcină. Ştia că are probleme de sănătate de natură hematologică (ale sângelui – n.r.) şi era conştientă că sarcina le va readuce în prim-plan, dar, la fel ca multe mămici, a ales să lupte. “După ce medicii mi-au spus că va fi o sarcină cu risc major am considerat că cel mai potrivit ar fi să nu împărtăşesc în presă motivul adevărat al acestei absenţe. Mi-a fost teamă să trăiesc public drama pierderii unui copil, după ce anunţam o asemenea bucurie”, a povestit la vremea respectivă Iuliana Tudor. Iată că experienţa de a aduce pe lume un copil aduce bucurie pe chipul unei femei, însă există şi situaţii  mai delicate pe care trebuie să le depăşească.

Loading...

Citește și

  • andreea balan

    Al doilea copil a venit cu mari emoţii pentru Andreea Bălan, care luni era să-şi piardă viaţa din cauza emboliei amniorice, o complicaţie care s-a produs la scurt timp după ce medicul a scos din pântece fetiţa. Artista a intrat în stop cardio-respirator, manevrele de resuscitare fiind imediat aplicate de medici. Din fericire, inima artistei a început din nou să bată, dar 20 de ore Andreea Bălan a fost inconştientă şi intubată. Vineri, înainte să plece din spital, solista a fost supusă unor investigaţii amănunţite pentru a elimina suspiciunile legate de anumite sechele ce s-ar fi putut produce în timpul stopului cardio-respirator.

  • Starea de sănătate a Andreei Bălan este una bună prezent și artista își petrece timpul pe care îl mai are de stat în spital alături de fetița ei, care a reușit să îi redea zâmbetul pe buze. Cântăreața a publicat în mediul online o imagine adorabilă alături de cea mică și a dezvăluit și câteva detalii despre Clara Maria.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1