Ela Crăciun, în cele mai sexy poze! A fost declarată sosia lui Kim Kardashian

img-20180301-wa0007.jpg

Ela Craciun
Ela Crăciun este a fel de voluptuoasă precum Kim Kardashian

Ela Crăciun a oferit o apariție de neuitat în cadrul unui recent eveniment monden pentru care, conform tematicii, a fost transformată de stiliști în sosia lui Kim Kardashian. Prezentatoarea de televiziune a purtat o perucă blondă, un machiaj similar vedetei de la Hollywood și o rochie în nuanță roz pudrat, ce i-a pus în evidență silueta tip clepsidră, pentru care este admirată și celebra Kim Kardashian.

Invitații evenimentului "OK! Golden Night", care a avut loc miercuri, 28 februarie, la "Face Club" din București, au fost impresionați de apariția Elei Crăciun, iar fanii acesteia au votat-o pe pagina de Facebook a publicației "OK! România".

Astfel se face că Ela Crăciun a avut cea mai apreciată apariție a serii și a câștigat trofeul „Cea mai reușită transformare într-o vedetă de Hollywood”, având cele mai multe voturi online din partea publicului.

img-20180301-wa0006.jpg

Ela Craciun
Ela Crăciun, periculos de sexy

„Le mulțumesc specialiștilor pentru această transformare. Îmi place foarte mult și să nu vă minunați dacă o să mă vedeți de mâine cu părul blond. Kim Kardashian este fascinantă. În ciuda controverselor sale, admir pentru că a creat o adevărată industrie în jurul ei și știe să își valorifice fiecare atu al său. Bravo ei!”, a declarat Ela Crăciun în momentul în care i s-a înmânat trofeul. Transformarea a fost realizată de echipa Jovsky Studio și de make-up artiștii Mădălina Petcu și Andreea Popeanu. 

Nu este pentru prima dată când Ela Crăciun este comparată cu Kim Kardashian. Grație formelor sale generoase, cu sâni mari, naturali, prezentatoarea TV a fost catalogată de mulți dintre fanii săi drept Kim Kardashian de România, după apariția unor fotografii pe social media în care Ela apare purtând vestimentații ce îi pun în evidență silueta sexy.

img_8646.jpg

Ela Craciun
foto: Sever Gheorghe

Și ele au fost la înălțime

5 vedete curajoase au acceptat să se transforme în personaje de talie internațională pentru evenimentul "OK! Golden Night". Cântăreața Amna, prezentatoarea de la Observator matinal, Olivia Păunescu, actrița Andreea Perju, solista Sore și prezentatoarea emisiunii "Numai de Bine", Ela Crăciun, au avut parte de schimbări senzaționale de look pentru a intra în pielea vedetelor de la Hollywood. Amna a fost Marilyn Monroe, Olivia Stoica - Audrey Hepburn, Andreea Perju - Charlize Theron, Sore - Pink, iar Ela Crăciun - Kim Kardashian.

img_8463.jpg

Ela Craciun
Olivia Păunescu, Andreea Perju, Ela Crăciun, Amna și Sore
foto: Sever Gheorghe
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1