El este noul iubit al Adelinei Pestrițu! Fucky e plin de tatuaje

Citeste tot despre: 

Am aflat motivul pentru care frumoasa brunetă pozează mereu ca și cum a atins nirvana! Adelina este îndrăgostită de un ”taur comunal”, după cum îl numesc cei care i-au făcut până acum bilanțul în materie de femei. Supranumit ”Fucky”, Virgil, spune lumea, are o calitate foarte mare... de a înnebuni femeile.

La scurt timp după ce au apărut detalii despre noua relație a lui Speak cu una dintre dansatoarele lui, ”Libelula”, fosta iubită a cântărețului, Adelina Pestrițu, s-a gândit că este cazul să nu se mai ascundă nici ea cu noul iubit. Bine, n-am putea zice că s-a afișat cu el deja în pragul casei părinților sau pe evenimente mondene, dar au făcut un pas important în relația lor de doar două luni.

S-au mutat împreună, iar Fucky face toate treburile casei, mai ceva ca o femeie. Paparazzii l-au surprins inclusiv în timp ce-i plimbă și câinele brunetei.

Dar să vă spunem povestea lui Virgil, a.k.a Fucky. Că-i plac femeile nu mai este un secret, de vreme ce s-a ales și cu așa poreclă. Că-i plac tatuajele? Se vede la o poștă: este plin și pe brațe și pe picioare, iar asta cu siguranță a fost un plus în ochii Adelinei, care a făcut și ea o mică obsesie pentru ele în ultima perioadă. Și lui îi plac mașinile, atât de mult încât ar fi ajuns să facă comerț cu ele. La categoria slăbiciuni intră și Bianca Drăgușanu, despre care s-a spus că i-a fost iubită, dar ea nu a confirmat niciodată, explicând că sunt doar prieteni. Rămâne de văzut cât va merge relația Adelinei cu Fucky, de vreme ce acesta este cunsocut în zona mondenă că-i place diversitatea.

 

 

 

 

 

loading...
Loading...