Ei vor locul Răduleascăi la «Românii au talent»?

12_pozamare.jpg

Mihaela Rădulescu a fost sarea şi piperul la concursul ”Românii au talent”, unde a lucrat preţ de aproape patru ani; Andreea Marin a fost jurat la ”Uite cine dansează!”. În prezent, nu are nici o emisiune tv

Vestea că Mihaela Rădulescu (48 de ani) s-a retras din componenţa juriului ”Românii au talent”, după patru ani de colaborare, i-a luat prin surprindere atât pe fani, cât şi pe şefii ei din PRO TV. A invocat motive personale, însă apropiaţii susţin că ar vrea să se dedice mai mult fiului, Ayan, dar şi celebrului iubit, Felix Baumgartner. Click! a aflat că alte trei vedete de top sunt vizate pentru locul rămas vacant.

Mihaela a postat, în urmă cu două zile, pe contul său de Facebook, un mesaj prin care îşi anunţa ”demisia” de la PRO TV:“Ştiţi cum e cu momentele alea din viaţă, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi şi oricât de multe şi diverse lucruri ai de cântărit, de analizat. Am trăit un astfel de moment de curând şi am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi, cum mă ştiţi, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon «Românii au talent», strict din motive personale. Mi-am anunţat acum o săptămână colegii de muncă şi partenerii de contract şi le mulţumesc nu numai pentru înţelegere, dar şi pentru o colaborare profesională de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare plăcere. Acum ştiţi şi voi şi vă mulţumesc cu tot dragul vouă, publicul meu şi al acestei emisiuni - pentru voi fac o reverenţă. Şi nu mă plec în faţa voastră doar fizic, ci şi cu inima mea toată, care vă îmbrăţişează şi vă aplaudă”.

12_moga.jpg

Marius Moga

PRO TV le-a împăcat anul trecut

Cum locul a rămas liber, PRO TV le caută un nou coleg celor cei trei juraţi Andra, Andi Moisescu şi Florin Călinescu. Click! a aflat că producătorii emisiunii ar fi luat în vizor trei vedete de calibru, cu experienţă în astfel de concursuri. Este vorba despre fosta ei mare rivală, Andreea Marin (43 de ani), dar şi despre ”Regele dansului”, Mihai Petre (39 de ani), care i-au fost colegi la un alt show de la acest post tv, ”Uite cine dansează!”. El a trecut însă şi pe la ”Dansez pentru tine!”. Nu în cele din urmă şi Marius Moga (36 de ani), jurat la”Vocea României Junior” (PRO TV), ar fi în cărţi. Apropiaţii  vedetei tv susţin că Mihaela ar fi renunţat la acest proiect  important de dragul fiului ei, Ayan (15 ani), dar şi al iubitului, Felix Baumgartner.

12_petre-11.jpg

Mihai Petre

În plus, naveta Monaco-Bucureşti ar fi obosit-o foarte mult. Şi pe vremea când prezenta ”Alegerile Mihaelei”, la Realitatea TV, în  urmă cu şase ani, Mihaela a menţionat că viaţa ei este între două avioane, şi că stă mereu cu valiza la uşă, pregătită de drum, situaţie care, adesea, o copleşeşte. Mihaela a devenit însă celebră cu o altă producţie tv, “Duminica în familie”, difuzată de Antena 1, un show de divertisment cu invitaţi din toate domeniile. Senzuala prezentatoare tv s-a mutat la Monaco în urmă cu zece ani, împreună cu Ayan, după divorţul de omul de afaceri Elan Schwartzenberg, cu care a fost căsătorită în perioada 2004-2008.

 

Cu Mihai şi cu  «Zâna» a fost colegă la «Uite cine dansează!» 

12_14.jpg

Mihaela, alături de echipa de la ”Uite cine dansează!”

Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin s-au aflat într-o adevărată competiţie. Ambele şi-au lansat cărţi, au fost căsătorite cu acelaşi bărbat, Ştefan Bănică Jr, şi-au deschis magazine cu hăinuţe pentru copii şi se întrec în reclame. Iată că, anul trecut, ele s-au reîntâlnit, faţă în faţă, la ”Uite cine dansează!”, unde, preţ de câteva luni, au fost colege, pe platoul de filmare. Mai în glumă, mai în serios, ele şi-au mai aruncat săgeţi otrăvite, acest dialog cu subînţeles făcând deliciul publicului. Acestea l-au mai avut coleg pe Mihai Petre, care, la un moment dat, s-a şi fotografiat în timp ce dansa tango cu Andreea. 

Loading...