Ei sunt soliştii populari cu «lipici» la televiziuni. Valentin Sanfira, Emilia Ghinescu şi Grigore Gherman au propriile emisiuni

6-7-vedete-01-valentin-sanfira-1.jpg

Valentin Sanfira şi iubita lui sunt pasionaţi de călătorii

Producătorii de emisiuni tv se orientează tot mai des spre o altă categorie de vedete pentru colaborare. E vorba de cântăreţii de muzică populară care fie au devenit prezentatori tv, fie concurenţi. Click! îţi spune ce artişti de folclor au intrat pe piaţa tv şi ce alte pasiuni mai au în afară de muzică şi de televiziune.

Valentin Sanfira (30 de ani) e de câteva sezoane ajutorul chef-ului Horia Vârlan (56 de ani) de la „Mama mea găteşte mai bine”, showul de bucătărit de la Prima TV. Cântăreţul e de ceva vreme ajutorul lui Vârlan şi cel care îi ţine de vorbă pe concurenţi. Când nu filmează, se distrează, dar merge şi la concerte. De ceva timp, Valentin Sanfira s-a mutat în Corbeanca şi ne-a spus că a început să pescuiască. Artistul şi-a anunţat rudele că se căsătoreşte pe 10 octombrie cu iubita lui pe care a cerut-o de nevastă tocmai în Tenerife.

6-7-vedete-02-emilia-ghinescu.jpg

Emilia Ghinescu îşi ţine secrete pasiunile

Tot o emisiune de bucătărie prezintă şi cântăreaţa Emilia Ghinescu (40 de ani), show-ul ei numindu-se „Star Chef”, unde face echipă cu Nicolai Tand (45 de ani), la Antena Stars. Solista se împarte între familie, concerte şi pasiunile ei secrete. „La «Star Chef» lucrez alături de oameni minunaţi. Am de la cine învăţa. Pentru că înainte de toate sunt solistă de muzicã populară, nu îmi permit şi nici nu vreau vreodată să las deoparte câtuşi de puţin această carieră”, a spus Emilia Ghinescu.

6-7-vedete-03-grigore-gherman.jpg

Grigore Gherman va concura la “Te cunosc de undeva”

Un alt interpret de muzică populară care a prins un contract tot la Antena 1 e Grigore Gherman (32 de ani) pe care îl veţi vedea în toamna aceasta în sezonul 14 al emisiunii „Te cunosc de undeva” (Antena 1). El va fi concurent şi se va transforma pentru a imita mai multe vedete româneşti şi internaţionale. Pentru tânărul solist de muzică populară va fi interesant să abordeze în acest show şi alte genuri muzicale.

De când apar la tv, au mai mulţi fani

„Sunt şi profesor la o şcoală privată de muzică, am spectacolele mele, evenimente private, lucrez la un nou album şi la câteva videoclipuri. Simt, însă, că nu am suficient timp pentru prietenii mei. Alte pasiuni sunt muzica şi pianul, poezia şi călătoriile. Dacă ar fi după mine, aş călători non-stop. Cel puţin cinci sau şase vacanţe într-un an. Am ajuns o dată şi la nouă sejururi pe an. Anul acesta am fost în Thailanda, Anglia, Belgia, Israel, Italia, Spania ş.a. Din fiecare ţară vizitată aduc acasă un elefant din diferite materiale sau o farfurie cu imaginea acelei ţări. O altă pasiune e costumul popular. Mai nou am început să colecţionez cămăşi româneşti tradiţionale”, ne-a spus solistul.

6-7-vedete-04-ciprian-silasi.jpg

Ciprian Silaşi a devenit cunoscut la “Exatlon”

În 2018, Ciprian Silaşi (36 de ani) a concurat în sezonul al doilea al reality-showului „Exatlon”. Solistului de muzică populară i-a crescut cota după acest show şi a început să aibă multe concerte şi fani. „Am plecat om (în Republica Dominicană, unde s-a filmat show-ul – n.r.) şi m-am întors şi mai om. Sentimentul e unul fain, că orice ai fi făcut acolo trebuia să faci bine şi să câştigi. I-am făcut fiului meu pe plac şi m-am înscris, deşi nu mă uitasem la primul sezon al emisiunii”, ne-a spus solistul. Ciprian Silaşi a fost model atât în ţară, cât şi în străinătate, îi place să cânte şi savurează celebritatea. „Sunt un tip comod, nu fac sport şi îmi place să mă relaxez. Organizez la Sibiu Festivalul «Fashion Feeric Week» şi încerc să fructific notorietatea dobândită până acum”, ne-a mărturisit solistul de muzică populară. Ciprian Silaşi are spectacole şi botezuri şi spune că „primul venit, primul servit”, merge la toate evenimentele la care este solicitat.

Şi ei sunt populari, dar în... sport

Tot cântăreţ de muzică populară, Mihai Constandache (38 de ani) e pasionat de sport, dar şi de gătit. Bărbatul a participat la primul sezon al reality-showului „Chefi la Cuţite” de la Antena 1, fiind pasionat în special de gătit dulciuri. În plus, o altă pasiune a lui e mersul la sala de forţă, unde se antrenează săptămânal. 

6-7-vedete-05-mihai-constandache.jpg

Mihai Constandache a gătit la “Chefi la cuţite”

Un alt solist care merge desori ca invitat special la emisiuni tv este şi Sebi David (24 de ani) care a slăbit 25 de kilograme în câteva luni şi care de atunci e îndrăgostit de sport. El a participat alături de mama lui la show-ul „Mama mea găteşte mai bine” (Prima TV) şi s-a îndrăgostit de camerele de luat verderi. Sebi David ne-a spus că îşi doreşte să aibă propria emisiune tv.

6-7-vedete-06-sebi-david.jpg

Sebi David visează la propria emisiune tv

 

Loading...