Ei sunt finaliștii Exatlon! Iată cine se va lupta pentru marele premiu

exatlon-romania-kanald-1.jpg

Iată cei doi concurenți care au părăsit Exatlonul, în semifinale!
Foto: Captură Kanal D

Seara de marți, 22 mai, a fost una extrem grea și de emoționantă pentru concurenții Exatlon. Cu doar o zi înainte de marea finală a concursului, pentru 2 participanți visul câștigării competiției s-a încheiat, aceștia urmând să se întoarcă înapoi în România.

Se anunță probe dure, activități fizice solicitante și multe emoții! Au fost programate doar două locuri pentru marea finală, iar cei patru concurenți rămași în competiție au fost nevoiți să ducă lupte crâncene pentru ocuparea lor. Finala de mâine, 23 mai, se apropie cu rapiditate, iar doar unul dintre cei doi participanți se va putea bucura de titulul de cel mai bun sportiv de la Exatlon și se va putea întoarce acasă, în România, cu marele premiu în valoare de 100 de mii de euro. 

În cadrul semifinalelor de marți seară, 22 mai, jocurile au fost decisive pentru nu unul, ci doi concurenți care și-au luat adio de la Exatlon. Luptele s-au dat între Vladimir Drăghia, singurul care a mai rămas din echipa Faimoșilor, și trei Războinici: Ștefan Floroaica, Ionuț Sugacevschi și Alex Nedelcu. În urma solicitantelor probe, cel care a părăsit primul competiția a fost Alex Nedelcu, după ce a pierdut lupta contra lui Ionuț. Acesta din urmă a devenit, astfel, primul semifinalist Exatlon 2018.

exatlon_2.jpg

Meciul dintre Ionuț și Alex, câștigat de Ionuț
Foto: Captură Kanal D

Jocurile au fost împărțite în două serii de semifinale, iar cel de-al doilea meci decisiv s-a dat între Vladimir și Ștefan. Al doilea concurent eliminat a fost Ștefan, care a pierdut în fața lui Vladimir, căzând de două ori.

vladimir_draghia.jpg

Vladimir Drăghia, cel de-al doilea concurent finalist
Foto: Captură Kanal D

În semifinale nu a mai contat votul celor de acasă și nu s-a mai ținut nici evidența echipelor, fiecare concurent jucând pe cont propriu. 

Emoțiile cresc pe măsură ce se apropie ediția de mâine, zi în care vom afla câștigătorul concursului. În cadrul emisiei de miercuri, care va ține 3 ore, votul publicului va juca din nou un rol decisiv. Probele de mâine se anunță ca fiind unele extrem de complicate, fiind cele care îl vor duce pe unul dintre cei doi participanți direct către marele premiu și către titlul care îl însoțește. 

ionut.jpg

Ionuț, cu lacrimi în ochi, după câștigarea meciului contra lui Alex
Foto: Captură Kanal D

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și