Ei pot fi dublurile starurilor, în filmele de la Hollywood

s16-7-vedete-1.jpg

Augustin Viziru şi Jesse Williams, din «Anatomia lui Grey», au aceeaşi privire ucigătoare

Surprizător, patru artişti români seamănă leit cu starurile de la Hoollywood, aflate la peste 10.000 de km distanţă, de parcă ar fi născuţi de aceeaşi mamă. Augustin Viziru, Cristina Cioran, Denis Ştefan şi Razvan Simion îi pot înlocui cu succes pe Jesse Williams, Cameron Diaz, Andy Garcia şi pe Johnny Deep în peliculele lor, realizate peste Ocean. Fotografiile nu mai au nevoie de nici un comentariu.

Denis Ştefan (42 de ani), actorul care a cunoscut celebritatea cu rolul din ”Inimă de ţigan”, zici că are un frate geamăn pe ”Pământul Făgăduinţei”. Este vorba despre vestitul Andy Garcia. Denis ne-a vorbit despre această asemănare fizică uluitoare, dar şi despre Andy Garcia (63 de ani), cu care a avut privilegiul de a filma, pentru pelicula Modigliani: „Titulatura asta de Andy Garcia de România am primit-o în 2003, când l-am dublat pe actor în două secvenţe din filmul „Modigliani“. Apoi, după 2004, când am primit primul rol important, lumea mă striga pe stradă după numele personajului care avea succes la momentul respectiv. Când s-a lansat „Păcală se întoarce“ m-au strigat vreun an-doi Păcală, după care a urmat „Inimă de ţigan“ şi eram strigat Medalion. Chiar şi acum mi se mai spune aşa, pentru că serialul a fost reluat şi sunt mulţi oameni care-l văd pentru prima oară sau îl revăd şi-şi amintesc de ce a fost acum zece ani”, a povestit Denis, pentru OK! Magazine.

s26-7-vedete-3.jpg

Cristina Cioran: “Cameron Diaz are faţa mea, când plânge pe scenă!”

Actorul român, pe care îl ştiţi din serialele “În Familie”, “Inimă de ţigan”, “Regina”, “Regina” sau “Narcisa: iubiri nelegiuite”, şi-a amintit şi de un episod amuzant. ”Când adevăratul Andy Garcia a sosit în România, o singură admiratoare l-a recunoscut. Restul spectatorilor de ocazie au ţinut-o pe-a lor: «Hai că nu-i el, ce să caute Andy Garcia în România?!», îmi aminteşte el, zâmbind.  

s36-7-vedete-5.jpg

Denis Ştefan: ”L-am dublat pe Andy Garcia în pelicula ”Modigliani” (2004)

Cât o priveşte pe actriţa Cristina Cioran (41 de ani), care a debutat la Acasă TV cu rolul din  „Dădaca”, ea seamănă ca două picături de apă cu Cameron Diaz (46 de ani).

„Asemănarea cu ea am descoperit-o mult după ce-mi spuneau nişte oameni că aş arăta ca ea, dar nu ştiam cine e Cameron când mi s-a spus asta prima dată. Eu mi-am dat seama de asta abia când a apărut filmul cu Julia Roberts, „Iubitul meu se însoară“. Am rămas şocată când am văzut-o plângând într-o scenă, pentru că avea exact aceeaşi faţă pe care o fac eu când plâng. Nu mi-a venit să cred!”, a mărturisit ea, pentru OK Magazin!

s46-7-vedete-7.jpg

Răzvan Simion: ”Semăn cu Johnny Deep, până să-mi las mustaţă nu mi se spunea”

Dar şi Răzvan Simion (38 de ani), matinalul Antenei 1, „Neatza cu Răzvan şi Dani”, are o dublură de cinci stele, nimeni altul decât Johnny Depp (56 de ani) din ”Piraţii din Caraibe”.

„Semăn cu el, până să-mi las mustaţă nu mi se spunea. Acum nu ştiu dacă sunt către obsesie, dar pe-acolo. Adică ştiu toate filmele lui Johnny”, a povestit Răzvan, într-un interviu. Augustin Viziru (38 de ani), pe care l-aţi văzut în telenovele postului Acasă TV, are şi el o sosie, iar mulţi susţin că seamănă foarte mult cu Jesse Williams (37 de ani) alias Jackson Avery din serialul «Anatomia lui Grey». Augustin este foarte solicitat de regizorii românii, fiind distribuit şi în filmul românesc „Faci sau taci” în regia lui Iura Luncaşu. 

Ele au sosii din România

Diana Sar (24 de ani), pe care o ştiţi din serialul „Vlad”, de la PRO TV,  seamănă cu Inna (32 de ani), solista invitând-o să apară în videoclipul „Iguana”, difuzat anul trecut, în octombrie, şi în care ambele sunt tunse şi îmbrăcate la fel. 

s56-7-vedete-37.jpg

Diana Sar a filmat cu sosia ei, Inna

Iar Oana Moşneagu (28 de ani), din pelicula „Faci sau taci”, serialele „Fructul oprit”, de la Antena 1, şi „Triplusec” de la Pro TV,  pare sora mai mică a Antoniei (30 de ani). Singura diferenţă dintre ele e că Oana nu are tatuaje şi nici pe Alex Velea pe lângă ea.

s66-7-vedete-39.jpg

Oana Moşneguţu şi Antonia par surori

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1