Edan, fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă, a împlinit 14 ani: “Trebuie să fac actele și să-l trec pe numele lui taică-su”

vica-blochina-edan.png

Vica Blochina și fiul ei, Edan
foto: Instagram

Vica Blochina (45 de ani) este tare mândră de fiul ei și al lui Victor Pițurcă, Edan! Băiatul a crescut frumos și îi calcă pe urme tatăl său, fiind pasionat de fotbal, sport pe care-l face de la 7 ani. Edan a împlinit deja 14 ani, dar Vica nu a apucat încă să-i facă buletinul fiului ei.

“Am avut doi ani foarte buni. Am copil, casă, sunt mulțumită. Edan a făcut 14 ani. Trebuie să-i fac buletinul. Trebuie să fac actele și să-l trec pe numele lui taică-su. Are și cetățenie lituaniană Edan. Nu am avut timp, pentru că trebuie să umblu și prefer acum să mă bucur de vară, de vacanțe”, a declarat Vica Blochina, invitată în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV.

Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au iubit timp de 16 ani, deși fostul selecționer era căsătorit. Din dragostea lor s-a născut Edan, copil pe care, inițial, fostul selecționer nu a vrut să-l accepte. În 2011, Vica Blochina l-a dat în judecat pe Victor Pițurcă pentru stabilirea paternităţii şi a câştigat. Testul ADN a confirmat că Edan e fiul lui Pițurcă şi în 2013 judecătorii au decis ca el să plătească pensie alimentară de 50.000 de euro retroactiv şi câte 2.900 de euro lunar. Un an mai târziu, la cererea fostului selcționer, custodia lui Edan a devenit comună, Vica şi Victor Pițurcă având drepturi egale. De altfel, acum Edan stă foarte mult și în casa fostului selecționer, cu care merge frecvent și în vacanțe.

Vica Blochina: "Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el"

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, povestea Vica Blochina la PRO TV, în emisiunea „La Măruță”, în urmă cu 2 ani.
Citește și:

Vica Blochina, dezvăluiri grele despre Oana Roman. Incredibil ce a povestit despre bani, vacanța din Egipt și Marius Elisei

Vica Blochina, executată silit pentru neplata întreținerii! Are haine de mii de euro, dar uită să treacă pragul Administrației

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1