Ea scoate untul din vedete la sala de fitness!

a112-13-vedete-1.jpg

Carmen Fit este din Braşov şi «predă» lecţii de slăbit şi nutriţie, pe Internet

Te slăbeşte de nu te vezi! La propriu! Vorbim despre cea mai căutată antrenoare de fitness din România, la ora actuală. Carmen Fit face fitness de 10 ani şi, de şase ani încoace, este antrenor personal pentru numeroase vedete din România. În weekend, Click! a vizitat-o la sala din Braşov, unde a modelat siluete celebre.

Ioana Tamaş, soţia stelistului Gabriel Tamaş, Gina Pistol şi Corina Bud ne-au şocat cu noua lor siluetă, demnă de concursurile “Miss Fitness”. Vinovată pentru transformarea lor este nimeni alta decât Carmen Fit, o frumuseţe de fată originară din Braşov, pe care reporterul Click! a vizitat-o la locul de muncă. Din vorbă în vorbă s-a dus rapid vestea în lumea mondenă despre antrenoarea de fitness care face minuni cu trupurile divelor, în doar 5-6 săptămâni.

a212-13-vedete-2-gina-pisto.jpg

Gina Pistol (35 de ani) şi-a transformat colăceii în pătrăţele. Acum are abdomenul ca o stâncă şi 53 kg

Şi, să nu credeţi că doar mişcarea este secretul unui trup bine sculptat. “Eu, când văd o persoană pentru prima dată, deja mi-o imaginez cum ar trebui să arate. Ele vin şi spun că vor abdomen bine lucrat şi au impresia că abdomenul se lucrează făcând mii de abdomene, dar nu este aşa.Un abdomen iese la iveală şi cu ajutorul unei diete şi, crede-mă, nici nu fac multe abdomene. Sunt exerciţii care lucrează abdomenul mult mai mult decât cele clasice”, ne-a explicat Carmen

. Ei bine, o să vă întrebaţi cum fac toate vedetele de ajung la Braşov de trei ori pe săptămână să se antreneze sub supravegherea lui Carmen Fit. Ei bine, pentru că suntem în era tehnologiei, nu-i aşa, antrenamentele se fac şi online, doar că este nevoie de foarte multă ambiţie din partea elevelor.

a312-13-vedete-3-ioana-tama.jpg

Ioana Tamaş (32 de ani) lucrează de trei ani cu Carmen Fit şi este una dintre cele mai ascultătoare eleve ale antrenoarei din Braşov

“Multe fete din Bucureşti, persoane publice din România, apelează la mine. Gina Pistol, Corina Bud, Ioana Tamaş, Nicole Cherry. În general, sunt soţii de fotbalişti şi cântăreţe, persoane publice care apar pe sticlă. Chiar dacă nu au timp să ajungă în Braşov, fac cu ele antrenamente la distanţă (n.r. prin live-uri pe Internet sau filmuleţe video). Trebuie însă să fie foarte motivaţi ca să se apuce singuri de lucru, dar să respecte şi dieta”, ne-a mai declarat sexy-antrenoarea.

Ioana Tamaş (32 de ani) se afla la sală când am vizitat-o pe Carmen Fit. Soţia lui Gabi Tamaş mănâncă sport pe pâine şi are un trup de invidiat, deşi este mămică. “Lucrăm împreună de trei ani şi nu pot fără ea. Mi-a plăcut mult de Carmen cum arată, cum lucrează şi am ales-o aşa, după instinct. Şi nu m-am înşelat!”, ne-a spus Ioana.

a412-13-vedete-4-corina.jpg

Corina Bud (36 de ani) se mândreşte şi ea cu trupul sexy şi se pozează întruna mai mult goală decât îmbrăcată

Şi Gina Pistol ne-a povestit cum i s-a schimbat viaţa şi trupul. “Fac sport de trei ori pe săptămână. O oră şi jumătate durează antrenamentele şi lucrez fiecare parte a corpului: fese, abdomen, picioare, braţe. Am antrenor la distanţă, ca să zic aşa. Antrenoarea mea din Braşov, Carmen Fit, îmi trimite filmuleţe cu antrenamentele, iar eu execut mişcările respective în sală. Lucrez cu greutatea corpului, fac exerciţii cu banda elastică. Am aceeaşi greutate, 53 kg, însă am transformat grăsimea în masă musculară”, ne-a spus Gina Pistol.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1