Ea a fost prima sexy-asistentă tv. Ce face acum Adina Halas

adina_halas_smart.jpg

adina halas radio smart fm
Pe Adina Halas o vom putea asculta la Smart Fm
foto: arhiva personală

Adina Halas a lansat "conceptul" de asistentă tv, însă nu s-ar mai întoarce niciodată pe acest post în televiziuine, în condiţiile de azi. Vedeta revine în branşă, dar cu un proiect nou-nouţ, despre care ne-a vorbit mândră. De joi (4 februarie), focoasa şatenă este "în aer" la radio, unde are o emisiune de două ceasuri.

Adina Halas (36 de ani) are motive serioase pentru care a început numărătoarea inversă. Fosta asistentă tv intră în rândul oamenilor de radio, iar acest proiect este cu adevărat o mare realizare pentru ea. "Radioul este altceva. Încep un nou capitol de joi. Sunt foarte nerăbdătoare. Îmi place atât de tare toată povestea asta încât abia aştept să intru în emisie şi să-mi pun căştile pe urechi. Voi avea emisiune în fiecare joi între orele 11.00 şi 13.00, la Smart FM, pe pe 107,3 . Voi discuta despre ceea ce am făcut în ultimii ani şi am scris pe blogul meu. Adică despre sănătate, nutriţie, cosmetice homemade, tips&tricks, tehnici de parenting şi lifestyle. Ascultătorii vor putea să intre în direct cu mine şi să adreseze întrebări invitatului meu. Prima persoană cu care voi fi în studio este nimeni alta decât Carmen Brumă", ne-a povestit Adina Halas. Şatena se va afla în premieră în această postură, însă recunoaşte că a fost de mai multe ori chiar ea invitată la radio. "Eram în stare de euforie după ce plecam din emisie. Radioul te obligă să fii mai sincer. La televizor, te foloseşti de mimică, de gesturi. Aici trebuie să fii concis. Este o porvocare. Totul a venit natural. Îl ştiu pe Marius Tucă de 20 de ani şi când l-am sunat să-l felicit, el practic m-a invitat să văd studiourile. Apoi, şi-a dat seama că eu scriu în zona în care el avea nevoie de cineva", a completat Adina Halas.  

badea_asistente.jpg

mircea badea asistente carmen bruma adina halas
Aşa arăta Adina Halas pe vremea când era asistentă tv
foto: arhiva personală

Fosta asistentă tv a încercat să revină în televiziune imediat după ce a devenit mămică, însă planurile nu i-au ieşit aşa cum voia. În urmă cu doi ani, Adina a vrut chiar să lucreze la matinalul de la Antena 1. A dat probe pentru rubrica "Horoscop", însă nu a fost aleasă deşi a strâns cele mai multe voturi şi avea şi experirenţă în tv. Adina Halas şi  Carmen Brumă au fost primele asistente. Cele două vedete apăreau în show-ul "Noaptea târziu cu Mircea Badea", însă aveau metode mult mai cuminţi de a întreţine atmosfera. Adina Halas este căsătorită cu Lucian Hugeanu. Cei doi au împreună un băieţel în vârstă de patru ani şi jumătate. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1