Ea e noua iubită a lui Mihai Mitoșeru? A cunoscut-o la ziua lui Dan Bittman: "Nu mai vreau să aud de Noemi”

mihai-mitoseru.jpg

Mihai Mitoșeru

Ultimele două luni au fost dramatice pentru Mihai Mitoșeru (46 de ani). Prezentatorul a trecut în pandemie prin cea mai grea perioadă a vieții lui. Mama lui, Camelia Mitoșeru, a fost operată de tumoră la creier, a suferit și complicații, iar imediat după aceasta Mito a aflat că este infectat cu Covid 19. Dar la capitolul dragoste a ieșit soarele pe strada lui.

Prezentatorul Kanal D s-a speriat nu atât pentru el, cât pentru mama lui, pe care a crezut că a infectat-o cu temutul virus, care i-ar fi putut fi fatal. „Când am luat Covid am zis: băi, chiar nu există Dumnezeu pe lumea asta?! Și până la urmă Dumnezeu mi-a dovedit că nu am avut dreptate. Mama nu a luat Covid! Încă mai stăteam la mama, dormeam la ea și mă trezesc într-o dimineață cu o răceală ușoară. Iau repede pastile, nu trecea deloc. Dar simțeam în corp ceva, o senzație ciudată, parcă îmi injectase ceva în corp. O alfel de răceală, nu mă durea nimic. Am ieșit pozitiv la test. Am avut gust, miros, temperatură nu am făcut, răceala am tratat-o cu medicamente. Există multe cazuri ca mine, care sunt ușoare. Eu m-am speriat, mai ales pentru mama. L-am terorizat pe doctorul Marinescu, dar și pe fosta soție a lui Romică Țociu, care stat cu mama în perioada cât eu am avut Covid”, a povestit Mihai Mitoșeru, la Teo Show, de la Kanal D.

mitoseru_iubita_noua.jpg

Ea e blonda cu care Mitoșeru s-a afișat pe Facebook, după ziua lui Dan Bittman
foto: Facebook

„Eu nu aveam nevoie de Noemi și de dragostea ei”

Odată scăpat din experiența Covid, Mihai Mitoșeru a ieșit la distracție la ziua prietenului lui, Dan Bittman, în urmă cu două săptămâni. Acolo, acesta a făcut o cucerire, cu care s-a și pozat și care, se pare, că este noua lui iubită. „Eu nu aveam nevoie de Noemi și de dragostea ei. Noi am divorțat acum doi ani, dar nu ne era bine cu un an înainte. Nu am știut să ne salvăm dragostea. Dar prietenia cu ea, obișnuința, a însemnat enorm. Nu mai vreau să aud însă acum de Noemi. Mi-am dat seama că sunt singur pentru că eu am vrut să fiu singur. Am mai vorbit și cu alte fete în ăștia doi ani. Așa e, am pus o poză de la ziua lui Bittman pe Facebook. Am cunoscut o fată, care e chiar ok. Și m-am speriat. Eu nu am ieșit încă din pasa asta proastă după ce am trecut prin ce am trecut. De patru zile i-am zis: lasă-mă un pic în pace că m-am speriat! Lasă-mă puțin în nebunia mea!”, a mai spus Mitoșeru, la Kanal D, despre noua lui relație.

Citește și:

Mihai Mitoșeru, spovedanie după operația mamei: "Am greșit față de soția mea, iar ea a fost acum lângă mine"

Mihai Mitoșeru are Covid: "Cu toate că am avut grijă, tot am luat"

 

Loading...