Ea e îngerul păzitor al lui Petre Magdin

8-1.-3col-.jpg

Petre Magdin este un zeu al rockului
Citeste tot despre: 

Petre Magdin (75 de ani), muzician şi unul dintre cei mai vechi prezentatori TVR, ascunde o poveste de dragoste demnă de filme. De când a cunoscut-o pe Ana Moroşanu Magdin, a simţit că e dragoste la prima vedere. A făcut tot posibilul să fie împreună şi nu a regretat nici o secundă. Pe lângă faptul că l-a făcut fericit, i-a salvat în repetate rânduri viaţa.

Ana Moroşanu Magdin e femeia care stă alături de Petre Magdin de peste 20 de ani. S-au cunoscut la poarta TVR. “Urma să am un contract la TVR, eu intram pe poarta de la Pangrati, Petre ieşea. Era o zi de vineri, nu voi uita niciodată! Când l-am văzut, am simţit că îmi iese inima din piept, era atât de frumos, zvelt, avea aşa cum are şi acum, o aură specială de om talentat şi valoros! S-a uitat la mine, m-a măsurat din cap şi până în picioare, se uita aşa mai golăneşte şi m-am ruşinat, el a observat asta! M-a întrebat cum mă numesc pentru că simte că mă cunoaşte, i-am spus că nu are cum şi făceam câte un pas în spate până când m-am lipit de un ofiţer de la pază. Petre mi-a luat mâna între palmele lui şi m-a rugat să îi dau numărul meu de telefon. Nu am vrut, el a mers şi a scris numărul lui de telefon pe o hârtiuţă pe care mi-a băgat-o în buzunarul de la geaca de motor! Într-un final, i-am spus ce treabă aveam la TVR, iar el mi-a zis că mă vrea în echipa lui, să lucrez cu el! M-am zăpăcit atât de tare, încât am uitat că trebuie să mai merg la o întâlnire în TVR, unde eram aşteptată să semnăm un contract! Nu l-am mai semnat niciodată! Lui Petre i-am spus că mă grăbesc şi am plecat năucă, dar cu inima cât China! A trecut o lună, au trecut trei, nu l-am sunat, nu mă regăseam în acest mod de împrietenire cu cineva…, având în vedere că bănuiam intenţiile lui Petre, părea foarte hotărât! După 5 luni, un domn înalt m-a oprit şi mi-a zis… «Sunaţi-l pe domnul Petre Magdin, mâine îşi face echipă de lucru şi nu dă de dumneavoastră!». Nu l-am întrebat cine e, de ce îmi spune el asta! Când am ajuns acasă, am căutat în geaca de motor să văd dacă mai am numărul lui. Îl aveam, aştepta cuminte în buzunar! Restul e istorie. Petre a fost bărbatul care m-a făcut femeie, e unicul bărbat din viaţa mea!”, a mai spus Ana Moroşanu Magdin pentru Click!.

Sentimentele sunt reciproce, iar el are toate motivele să fie recunoscător destinului ca a întâlnit-o pe Ana. “Cred că am fost îngerul lui păzitor, în primul rând pentru că în 2006,
mi-am dat seama că are probleme la prostată! Am fost la medic, au urmat analize, investigaţii, verdictul final a fost că dacă mai trăieşte maximum 9 luni, e bine! Am fost distrusă, dar mi-am propus să fiu puternică pentru că mă aştepta un drum lung şi greu, de una singură! M-am gândit că dacă se va întâmpla ceva cu Petre, mă voi topi şi eu lângă el şi ne va găsi cineva, cândva! Mi-am amintit reţete apicole, din plante, am făcut o schemă de tratament cu produse naturale, alimentaţie sănătoasă, totul fiert, nimic prăjit, gras şi fără alcool! M-a ascultat, eu mâncam exact ce îi dădeam lui, mâncam împreună ca să nu îl fac să se simtă bolnav. Nopţile dormea numai la mine în braţe şi mă rugam întruna, îi trimiteam energie pozitivă, simţeam că va fi bine! După fix 9 luni, am făcut programările la aceiaşi medici. M-au întrebat cum e, dacă poate să se deplaseze sau vin ei la noi la domiciliu! Au rămas toţi doctorii blocaţi cum de nu a avansat boala la prostată şi, cel mai socant, cum de nu mai are nimic şi totul e în parametri normali! În 2017, cu paşi grăbiţi, a venit atacul cerebral ischemic! M-am mobilizat imediat, l-am salvat, trăieşte şi nu are cheag de sânge pe creier! De doi ani ducem în continuare tratamente apicole, alimentaţie sănătoasă, kinetoterapie, tot ce trebuie ca lui să îi fie bine!”, a povestit femeia pentru exclusiv.ro. 

 

Şi Cristi Minculescu a fost salvat de soţie

Cunoscutul şi îndrăgitul interpret a fost diagnosticat cu o boală hepatorenală ereditară. În martie 2009, Cristi Minculescu (60 de ani) a fost supus unei operaţii de transplant hepatic, soţia lui, Rodica, fiind cea care i-a donat o parte din ficat. Ficatul bolnav al lui Cristi cântărea 20 kg. După intervenţie, recuperarea în Spitalul Universitar „Regensburg” din Germania a durat două luni. Costul operaţiei s-a ridicat la 47.000 € şi a fost suportat de Ministerul Sănătăţii, restul cheltuielilor fiind acoperite de familie. În 2010, solistul a fost iar operat. În toată această perioadă, soţia, dar şi cei doi gemeni, Mădălina şi Bogdan, copiii vitregi, i-au fost alături.

 

Loading...

Citește și

  • petre magdin, sotie, Ana, TVR

    Într-un show-biz plin de scandaluri conjugale, iată că mai există cupluri care continuă să se iubească ca-n prima zi, chiar şi după 20 de ani de căsătorie. Deunăzi, pe contul său de Facebook, Petre Magdin, fostul realizator al emisiunii ”Întâlnirea de la miezul nopţii” (TVR 2), şi-a lăudat soţia, Ana, pe care o consideră îngerul lui păzitor.

  • La începutul verii, o veste tristă îi şoca pe fanii rock-ului şi nu numai. Îndrăgitul Petre Magdin, fostul prezentator al emisiunii “Întâlnire de la miezul nopţii” de la TVR, suferise un atac cerebral vascular. Îngrijit de soţie, dar şi de medici şi terapeuţi, “tăticul rock-ului” s-a recuperate perfect. Iată ce viaţă activă are acum!