Ea e femeia din umbra lui Smiley! Ce spune solistul despre Irina Voinea, stilista care îl îmbracă!

pavel-bartos-irina-voinea-smiley-andi-moisescu.jpg

irina voinea
Irina Voinea, încadrată de principalii ei prieteni și clienți: Pavel Bartoș, Smiley și Andi Moisescu
foto: Sever Gheorghe

Puţini ştiu că de ceva ani femeia din umbra lui Smiley – Tiberiu Andrei Maria (35 de ani) este Irina Voinea, o tânără creatoare de modă care îi oferă lui şi altor vedete de la noi haine „cool” cu care să se îmbrace la evenimente, dar şi în viaţa de toate zilele. Click.ro a stat de vorbă cu tânăra creatoare la lansarea colecţiei sale, dar şi cu Smiley care ne-a spus ce îl leagă de Irina Voinea.

După ani de zile în care a gândit ţinute dedicate pentru vedete din România, precum Andi Moisescu, regizorul Iura Luncaşu și actorul Pavel Bartoş, Irina Voinea - stilista lui Smiley - a dat tonul marţi seara (7 mai) în moda streetwear pentru bărbaţi, cu o colecţie nouă, „ICONICA”. Materiale fluide, tăieturi asimetrice, printuri îndrăzneţe şi culori variate sunt detaliile pe care le propune creatoarea bărbaţilor asumaţi, cool şi în căutarea unei alternative de zi cu zi. Noua colecţie a fost lansată într-un eveniment special, o expoziţie ca într-un muzeu de artă, cu manechine vii, cu instalaţii de oglinzi şi lumini, sub bagheta muzicală a lui Jean Gavril şi a lui Feli.

 • Feli Donose
  foto: Sever Gheorghe
 • Feli Donose, Irina Voinea, Smiley
  foto: Sever Gheorghe
 • Pavel Bartoş, Alin Gălăţescu, Irina Voinea, Smiley, Andi Moisescu
  foto: Sever Gheorghe
 • Pavel Bartoş, Andi Moisescu
  foto: Sever Gheorghe
 • smiley
  Smiley, la lansarea colecției stilistei lui, Irina Voinea
  foto: Sever Gheorghe
 • Sore
  foto: Sever Gheorghe
 • Vlad şi Giulia Huidu
  foto: Sever Gheorghe
 • Maximize

1/7

Smiley urcat pe podium pentru a prezenta noua colecție a Irinei Voinea

Invitaţii la eveniment, Smiley, Feli, Sore, What’s Up, Giulia, Andi Moisescu, Pavel Bartoş, au aplaudat-o pe Irina la scena deschisă. „Întotdeauna mi-a plăcut să creez pentru bărbaţi, reuşesc să îi înţeleg şi să le anticipez cumva dorinţele, chiar dacă nu ştiu de fiecare dată să îmi ceară punctual o ţinută anume. După experienţa atâtor întâlniri în care am gândit ţinute custom made, am simţit că e timpul să vin cu o propunere pentru toţi bărbaţii care îşi doresc să aibă de unde alege în afara marilor retaileri din piaţă. Aşa a apărut a doua colecţie care cred că acoperă nevoile unui bărbat activ, tânar şi un pic mai îndrăzneţ,” povesteşte Irina Voinea care şi-a schimbat look–ul şi s-a vopsit cu o culoare mov.

Ce spune Smiley despre colaborarea cu Irina Voinea

Deşi e ocupat foarte mult cu muzica pe care o face la HaHaHa Production, dar şi cu concertele şi cu emisiunile de la PRO TV, Smiley şi-a făcut timp şi pentru alte proiecte. De exemplu, marţi seara a fost model pentru Irina Voinea, căreia i-a purtat creaţiile la lansarea noii ei colecţii. Şi pentru că l-am prins la eveniment, am stat de vorbă cu el şi am aflat mai multe despre prietena ei. „Femeile din viaţa mea fac bine, sunt bine sănătoase și bucuroase. Mama şi bunica mea, îi mulţumesc lui Dumnezeu, sunt bine. Cu Irina colaborez de vreo patru-cinci ani, poate chiar şi mai mult. Mie mi-a plăcut de când am văzut prima oară ce face şi am încurajat-o să facă treaba asta la o scară mai mare şi să creeze pentru toată lumea. Îmi place că în spatele fiecărei colecţii există o poveste foarte interesantă a hainelor. Cumva, pentru mine e greu de înţeles ca hainele să spună o poveste despre tine, atunci când le porţi. Eu am purtat întotdeauna ce m-a făcut să mă simt bine”, ne-a spus Smiley la evenimentul de lansare a colecţiei Irinei.

Loading...

Citește și

 • A început numărătoarea inversă până pe 16 februarie, când la PRO TV va avea loc marea premieră a sezonului opt al emisiunii „Românii au talent”. Şi pentru că primele ediţii sunt înregistrate, juraţii şi prezentatorii au timp să-şi vadă de proiectele personale. Click! îţi spune ce fac în timpul liber simpaticii Bartoş, Moisescu, Smiley şi Călinescu.

 • smiley

  Smiley este un nume aflat pe buzele tuturor. Indiferent că-i iubesc muzica sau îl plac în postura de jurat la "Vocea României" sau prezentator la "Românii au talent", oamenii îl cunosc pe Smiley și știu cât de mult muncește pentru a-și duce planurile din diferite domenii la bun sfârșit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1