E pe cai mari în politică, dar și mândru bunic. Bădălău și-a serbat nepotul cel mic

26907605_1844568345576010_7827380140634785064_n.jpg

Claudia Patrascanu
Sărbătoritul Nicolas, alături de frățiorul lui, Gabriel
foto: arhivă personală

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a avut motiv de sărbătoare zilele trecute. Mezinul familiei, Nicolas, a împlinit un anișor pe 24 ianuarie.

Gabi Bădălău și solista Claudia Pătrășcanu l-au fericit pe Niculae Bădălău cu doi nepoți minunați, Gabriel (trei ani și trei luni) și Nicolas, care pe 24 ianuarie a suflat în prima lui lumânare de pe tort.”La mulți ani, dragul nostru Nicolas! Să ai parte de toată dragostea din lume și Dumnezeu să îți călăuzească pașii! Te iubim!”, a scris politicianul pe Facebook, în dreptul fotografiilor aniversare. Și Claudia Pătrășcanu (39 ani) a marcat, pe Internet, aniversarea fiului ei mai mic.

c2untitled-1.jpg

Claudia are o familie frumoasă

”La mulți ani, Nicolas! Te iubim și îți dorim să fii fericit, iubit și iubitor, sănătos și încrezător în forțele proprii, să ai o viață lungă alături de noi și cei dragi, să faci bine celor din jur ori de câte ori stă în putința ta! Viața să-ți aducă numai bucurii, iar norocul să-ți fie prieten nedespărțit! Chiar dacă este doar ziua ta, acestea sunt vorbe, urări și pentru frățiorul tău, Gabriel, care te iubește și sunt sigură că te va proteja la maxim!”, a scris solista pe o rețea socială. Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au căsătorit în urmă cu trei ani. Cei doi s-au cununat civil pe 14 februarie 2015.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1