E oficial! Mircea Radu revine la Antena 1

mircea_radu.jpg

mircea radu antea 1 ie romanie
Mircea Radu ca prezenta "Ie Românie" a Antena 1
Foto: arhivă personală

Zvonurile din piaţa media, potrivit cărora Mircea Radu se întoarce la Antena 1, se confirmă. Staţia din Băneasa a anunţat printr-un comunicat oficial că fostul prezentator TVR revine pe sticlă din această primăvară cu un reality show nou.

Cunoscutul moderator de televiziune Mircea Radu va prezenta emisiunea "IE, Românie". Show-ul va debuta sub forma unei aventuri rurale, în care vedetele se vor întrece pentru a descoperi cele mai interesante talente din țara noastră, dar și cele mai frumoase fete.

"Cum aș putea să uit (și mă bucur că nimeni n-o face) că aici, în Antena 1, am prezentat acea emisiune-fenomen, încă neegalată - vorbesc desigur de «Din Dragoste?»… Apoi, în lumea asta media în care lucrurile și prieteniile mari țin o zi, e grozav și reconfortant să mă întâlnesc cu foști colegi, oameni cu care am lucrat acum 10-15 ani, cu care să râd la fel… Revenirea în Antena 1 înseamnă pentru mine mai mult decât certitudinea unui viitor succes, e emoție”, a mărturisit Mircea.

Emisiunea este un format care presupune explorarea celor mai frumoase zone, ale regiunilor istorice cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare dintre ediții, ce va fi prezentată în două episoade pe săptămână, va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați.

După etapa de preselecții și cea a probelor practice, concurenții aleși vor trebui să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului, care va decide care dintre prestațiile concurenților merită să fie premiate.

Ulterior, în ultima săptămână, Capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. â

Emisiunea readuce în scenă ideea tradiției, a traiului autentic de la țară, cu un concurs în care cei mai talentați localnici se vor întrece pentru o calificare în ultima etapă a concursului. Premiile vor fi împărțite în două categorii, locale și naționale. În actul final se vor pune la bătaie 20.000 de euro.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • mircea radu marina almasan

    Finalul de an nu este unul liniștit în birourile televiziunii române. Iar asta pentru că șefii au primit pe masă o demisie-șoc. Mircea Radu părăsește emisiunea “Femei de 10, Bărbați de 10”, pe care o prezenta, la TVR 2, alături de Marina Almășan, și va debarca la vechea dragoste, Antena 1.

  • Bomba finalului de an a fost o surpriză chiar şi pentru colegii lui Mircea Radu, care va părăsi postul TVR pentru a se întoarce la Antena 1. Marina Almăşan, care a prezentat cu el emisiunea “Femei de 10, Bărbați de 10”, a povestit că a aflat că va rămâne fără partener de platou de la alţi oameni. Deşi este încă mâhnită, ea îi doreşte lui Mircea numai bine.

  • vedete TV

    Anul n-a început cu liniște în birourile celor mai importante posturi TV din România. Nu trece o zi fără să aflăm despre o demisie, așa că până în momentul de față s-au adunat 5 nume grele pe listă: Mircea Radu pleacă de la TVR2, Răzvan Ciobanu, de la Kanal D, Dan Bittman, de la Antena 1, iar Adriana Bahmuțeanu, de la Antena Stars. În stand-by stă și Bianca Drăgușanu.

  • Alexandra Dinu, iubirile Alexandrei Dinu, Mircea Radu, Adrian Mutu, aniversare, actrita Hollywood

    Fermecătoarea actriţă, care acum a ajuns să joace la Hollywood alături de actori de top precum Adrien Brody și Antonio Banderas, are un trecut demn de filmele romantice. Înainte să se căsătorească cu fotbalistul Adrian Mutu, în 2001, actriţa s-a iubit cu un alt bărbat celebru, de data aceasta din televiziune: șarmantul Mircea Radu.