Dureros de sinceră! Anna Lesko, despre viața ei sexuală după ce a devenit mamă

anna_lesko_1.jpg

anna lesko costum baie sani
Anna Lesko este una dintre cele mai sexy cântărețe de la noi
Foto: Instagram

Una dintre cele mai sexy artiste de la noi, mama unui băiețel de trei ani, Anna Lesko a făcut dezvăluiri picante din dormitor. Dezinvoltă pe scenă, dar extrem de discretă când vine vorba despre viața ei personală, artista a fost convinsă să-și deschidă sufletul de Bogdan Nicolai de la A List Magazine.

Anna Lesko (38 de ani) a reușit performanța de a-și ține ascuns iubitul timp de trei ani, înainte de a anunța că este însărcinată. Dar chiar și acest anunț a venit foarte târziu, fără ca cineva să aibă vreo bănuială, când sarcina avea deja șapte luni. Cu atât mai surprinzătoare, așadar, decizia Annei de a vorbi despre felul în care ea și DJ Vinnie reușesc să țină aprinsă flacăra pasiunii în dormitor după ce au devenit părinți.

”Eu nu am nicio problemă să fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeași poftă, poate chiar mai mare decât altădată, știind că Adam este prin preajmă, jucându-se cu jucăriile lui. Trebuie să-ți faci timp pentru asta, pentru că mereu intervine câte ceva”, a spus artista într-o discuție cu Bogdan Nicolai de la A List Magazine și cu psihologul Gaspar Gyorgy.

Întrebată care este secretul unei relații de durată reușite, Anna a spus că cel mai mult simte nevoia de spațiu. ”Trebuie să existe un mic spațiu între doi oameni. Nu e nevoie să ne sufocăm. Spațiul erotic. E nevoie de o distanță pentru ca cei doi să se apropie. Cea mai bună cale de a pierde erotismul este să devenim prea buni prieteni în relație.”

Gelozia joacă și ea un rol important în ecuație. ”Eu sunt posesivă, dar mă incită foarte mult faptul că fetele se uită la iubitul meu, pentru că el este foarte frumușel și merge așa, țanțoș. Lucrurile astea mă încarcă pentru momentele mele speciale cu el.”

12-13-vedete-lesko.jpg

Anna Lesko, într-o poză oficială cu iubitul și cu fiul
foto: arhivă personală

 

Una dintre cele mai sexy artiste de pe scena muzicală românească a învățat să nu ceară prea mult de la celălalt într-o relație. Și, slavă Domnului!, Anna a avut câteva relații la viața ei. Prin patul solistei au trecut oameni de afaceri, băieți de bani gata, politicieni și artiști cu greutate, de la Irinel Columbeanu, cel care a introdus-o în showbiz-ul dâmbovițean, în urmă cu aproape 20 de ani, la Elan Schwartzenberg, Radu Mazăre, Marian Ionescu sau Codin Maticiuc. ”Eu am învățat să nu cer prea mult de la bărbați. Iau situația ca atare și dacă pot eu să vin cu ceva adăugiri, e foarte bine”, a mai spus Anna.

Anna Lesko și DJ Vinnie formează un cuplu de șapte ani. Cei doi sunt împreună pe scenă, în studio și acasă, unde au grijă împreună de băiețelul lor de trei ani și jumătate.

lesko.jpg

barbatii din viata annei lesko
Solista a anunţat târziu că este gravidă
foto: arhiva personală
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1