După o relație de 20 de ani, Annes se mărită în sfârşit

annes_clip.jpg

annes cauta-ma
Annes se mută în casă nouă şi se mărită
Foto: arhivă personală

Bat clopote de nuntă pentru Annes, cântăreaţa care de 20 de ani se iubeşte cu organizatorul de evenimente, Dan Anghel. Deşi a fost cerută de soţie de mai multe ori, abia acum a spus "da" şi se pregăteşte se îmbrace rochia de mireasă.

Annes şi Dan Anghel sunt exemplul care contrazice zicala potrivit căreia "dragostea durează trei ani". Cei doi se iubesc de 20 de ani şi iată că a venit momentul pentru a-şi oficializa povestea de iubire.  

annes_dan_1.jpg

annes dan anghel
Annes şi Dan Anghel se căsătoresc
Foto: arhivă personală

“Ne-am cunoscut în timpul unui turneu susținut de Doru Octavian Dumitru. Locuim împreună de 18 ani, dar nu ne-am gândit la căsătorie. Pur și simplu amândoi am fost implicați în diverse proiecte și nu am găsit timpul necesar pentru organizarea unei nunți. Funcționăm ca o familie, iar părinții noștri au încetat să ne mai întrebe când ne vom căsători”, a declarat Annes.

Annes şi Dan Anghel se mută în casă nouă

Pentru că peste doar câteva luni se vor muta în casă nouă, cântăreața și iubitul ei iau de data aceasta în serios oficializarea relației. “Vrem să organizăm o petrecere de casă nouă și poate chiar atunci să facem și cununia civilă. Nu am luat încă nicio decizie în acest sens. În privința nunții, ne dorim ca anul viitor să reușim să organizăm un eveniment mare și frumos. În prima fază vom căuta un local, apoi ne vom gândi la restul detaliilor. Încă nu am anunțat pe nimeni și credem că va fi o surpriză pentru familie și prieteni care nu se mai așteaptă la o asemenea veste. Sigur vor crede că e o glumă”, a mai povestit Annes.

În această vară, Annes va lansa și o piesă nouă,  “Caută-mă”, pentru care solista a filmat un videoclip la un centru de echitație.

 

Citeşte şi:

 

Annes îşi caută mobilă pentru viitoarea casă

Annes: «Eu sunt vegetariană şi mi-a fost mai uşor să ţin post»

 

 

Loading...

Citește și

  • Frumuseţea cere sacrificii, spune o vorbă din popor, iar Annes ştie cel mai bine acest lucru. De zece ani, cântăreaţa urmează un regim alimentar care i-a devenit mod de viaţă şi face mişcare ore în şir. Click! a aflat ce mănâncă artista şi care sunt exerciţiile care o ajută să arate atât de bine.

  • Grecia este destinaţia preferată de vacanţă a lui Annes, mai ales acum, la început de toamnă, când plajele sunt mai libere, apa caldă, temperatura plăcută. A plecat cu iubitul ei în Lefkada şi, dacă iniţial trebuia să stea o săptămână, excursia s-a prelungit.