Drama trăită de Alin Andronic de la Exatlon. Care a fost motivul pentru care nu a putut fi fotbalist

alin-andronic.jpg

Alin Andronic, momente cumplite în tinerețe
Foto Facebook
Citeste tot despre: 

Alin Andronic a trăit clipe cumplite în urmă cu mai mulți. Din cauza mai multor probleme pe care le-a întâmpinat de-a lungul anilor, el nu și-a putut urma visul, și anume, cel de a deveni un fotbalist renumit. Deși acum este concurent la Exatlon, el nu se simte pe deplin încrezător, dat fiind faptul că, ani la rândul el a fost nevoit să profeseze în alt domeniu.

Alin Andronic a povestit în cadrul ultimei ediții de la Exatlon că regretă mult faptul că nu a devenit fotbalist din cauza accidentărilor și a faptului că a suferit mai multe operații. 

„Aştept să vină şi momentul meu în viaţă în care pot să zic că ceva bun se va întâmpla şi cu mine. Am avut multe de suferit în viaţă, şi cu părinţii, cu sora mea. Mi-am dorit foarte mult să ajung fotbalist, nu am reuşit fiindcă am avut multe operaţii, accidentări”, a declarat Alin Andronic la Kanal D.

Alin Andronic, membrul echipei Războinicilor a dezvăluit că și-ar dori să folosească banii pe care i-ar câștiga de la Exatlon ca să-și ajute familia. Premiul fiind de 100.000 de euro.

„Nu simt deocamdată nimic, nicio diferenţă. Câteodată mă doare fără să fac nimic, câteodată mă doare şi când apăs”, le-a mărturisit Alin Andronic colegilor care au mai rămas încă în competiţie.
Cristi Pulhac a fost în aceșai sentiment și a fost de acord cu ce a zis Alin, mărturisind că la rândul lui și el își dorește ca toată lumea să fie sănătoasă.

„Aş prefera ca fiecare să fie sănătos şi să fie mulţumit în sinea lui că a făcut tot ceea ce a depins de el şi că cele 4 luni petrecute aici nu au fost în zadar”, a spus Cristi Pulhac.

„Pe colegii mei îi simt lângă mine, îi simt că sunt trişti, bineînţeles că nu am de unde să ştiu dacă este o tristeţe sinceră sau nu pentru că dacă eu nu voi putea concura este o şansă în plus pentru ei”, a mai spus Alin Andronic.
 

Loading...

Citește și

  • În utlima ediție difuzată a emisiunii Exatlon, concurenții au fost surprinși să afle că din acel moment, ei vor avea parte de câteva schimbări radicale în ceea ce constă probele. Cosmin Cernat i-a anunțat pe jucători că nu va mai exista jocul pentru vilă.

  • Vladimir Drăghia și-a spus părerea cu privire la finala sezonului pe care l-a câștigat, și în care a concurat împotriva lui Ionuț Jaguarul. Conversația a avut loc în cadrul emisiunii de la Kanal D, FanArena, unde invitații emisiunii au vorbit despre finala primului sezon al emisiunii Exatlon.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1