Drama celei mai frumoase actriţe din România. Bărbatul pentru care a divorţat a murit într-un accident tragic

Cezara Dafinescu a fost o actrita de o frumusete rapitoare

Cezara Dafinescu a fost o actrita de o frumusete rapitoare
Cezara Dafinescu a fost o actrita de o frumusete rapitoare

Obişnuim să spunem că viaţa bate filmul, dar povestea celei mai frumoase actriţe din România este cu adevărat uluitoare. Marea iubire a Cezarei Dafinescu a fost Gelu Fronea, bărbatul pentru care a divorțat de George Motoi, fără să stea pe gânduri. Actrița s-a căsătorit cu Gelu, dar povestea lor de dragoste s-a încheiat tragic: bărbatul a murit într-un accident.

Cezara Dafinescu (care a împlinit ieri, 4 august, vârsta de 66 de ani), și-a descoperit sufletul pereche, după 23 de ani de mariaj cu actorul George Motoi. Frumoasa actriță a divorțat de acesta pentru Gelu Fronea, un om de afaceri. ”Când vine norul ala superb de primăvară, plutești și nu știi cum te afunzi. Amândoi eram căsătoriți, dar... trebuia să fim unul cu altul”, a povestit actrița, cu ceva timp în urmă, la postul Acasă.

Cezara Dafinescu

Cezara Dafinescu
Cezara Dafinescu

”Eu consider că am făcut un gest de curaj  să spun: ”George, îl iubesc pe x, vreau să divorțăm!”. Mă întreb oare, i-ar fi convenit să-l mint? Nu cred că puteam eu”, a mărturisit actrița.  Cezara Dafinescu spune că a simțit de la bun început că Gelu este sufletul ei pereche.

Cezara Dafinescu si Gelu Fronea

Cezara Dafinescu si Gelu Fronea
Cezara Dafinescu si Gelu Fronea

“Am simțit că Gelu este sufletul meu pereche și acum, după atâția ani, am în minte privirea și ochii lui. Perioada aia a fost momentul meu în care am renunțat la teatru și, pentru un om care a iubit atât de mult și își iubește atât de mult meseria, asta a fost definitoriu pentru dragostea asta. Pe mine nu m-a mai interesat teatrul și a fost perioada mea, de vreo 6 ani, în care am vrut să fiu soție, amantă, gospodină, tot ce vrei”, spune Cezara Dafinescu despre mariajul cu cel de-al doilea soț, Gelu Fronea.

L-a iubit atât de mult, dar povestea lor s-a încheiat cu o tragedie: Gelu s-a stins din viață într-un accident de motocicletă. ”Poate că s-a întâmplat așa, pentru că l-am iubit prea mult!”, spune actrița.

După ce a disparut marea ei dragoste, Cezara Dafinesccu a vrut să moară. “A venit nebunia asta cu accidentul lui stupid, absolut stupid, pe o motocicletă, cu 60 de kilometri la oră. M-am dus la spital și am stat 4 zile, el nu a murit, de cât de puternic era organismul. Era, bineînțeles, conectat la aparate, iar eu, în nebunia mea, eram sigură că se va face bine. Un an de zile după șocul ăsta, după moartea lui, nu am fost om. De fapt eu voiam să mor”, a mai spus actrița cu durere.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Au stârnit pasiuni ascunse atât în inimile colegilor de scene, cât şi în inimile tuturor bărbaţilor care au avut onoare de a le vedea pe scena teatrului românesc. S-au făcut remarcate atât prin frumuseţea şi eleganţa de care au dat dovadă, dar şi prin talentul deosebit.