Drama Amaliei Enache: și-a pierdut ambii părinți la distanță de 10 ani

amalia_enache_main.jpg

amalia enache
Amalia Enache este acum în concediu pentru creșterea copilului
foto: arhivă personală

La Știrile PRO TV, unde va reveni din august, am văzut-o mereu cu zâmbetul pe buze, deși în viața ei s-au strâns multe momente nefericite. Amalia Enache, aflată încă în concediu de maternitate, și-a deschis sufletul într-un amplu interviu pentru cel mai nou număr al revistei “Formula AS”.

Una dintre cele mai simpatice ştiriste de la noi se va întoarce anul acesta pe micile ecrane, pentru a prezenta știrile de la Pro TV. Este vorba despre Amalia Enache (39 de ani), care în august 2016 a devenit mama Almei. Din păcate, micuța nu se poate bucura de prezența bunicilor materni în viața ei, căci Amalia și-a ierdut ambii părinți. „Nu realizez că tatăl meu nu mai este. L-am pierdut la începutul lunii martie (n.r. martie 2018). A fost atât de prezent în viaţa şi în casa noastră! Încă nu am asimilat dispariţia lui. Şi cu mama a durat ceva vreme, abia după vreo doi, trei ani, am avut conştiinţa faptului că, draga de ea, nu mai este. A fost un noroc să fie mama mea. Este un noroc uriaş în viaţă să ai o mamă ca a mea, să ai un tată ca al meu”, a declarat vedeta în “Formula As”.

amalia_tiff.jpg

amalia enache tiff alma festival gala
Amalia Enache a devenit mămică de fetiţă în vara lui 2016
foto: arhiva personală

Amalia nu poate trece nici acum peste moartea celei care i-a dat viaţă şi care i-a îndrumat primii paşi în viaţă. „Ei doi şi-au împărţit bine rolurile şi au fost lângă mine. De când a murit mama au trecut 10 ani. Eram foarte nepregătită să o pierd, mai ales că s-a întâmplat rapid, la trei luni din momentul în care am aflat că e bolnavă. La început, am crezut că e vorba de o viroză mai nărăvaşă, care o făcea să se simtă rău. Vestea diagnosticului mamei a fost şocantă. Primele două nopţi n-am putut să dorm... Mama mea era caldă, zâmbitoare şi, pe lângă asta, avea un umor special. Câteodată de asta mi-e cel mai dor, de replicile alea ale ei, la care mă prăpădeam de râs. De la mămica eu asta am deprins, lipsa de panică. Nu exista nimic prăpăstios la ea. În toate hopurile pe care le-am avut de trecut a găsit o rezolvare”, mai a povestit prezentatoarea de la PRO TV.

Loading...

Citește și

  • amalia enache

    După o vacanţă prelungită în America de Sud la cel care a făcut-o mămică, a venit rândul bărbatului din viaţa Amaliei Enache să vină în România. S-a tot vehiculat că ştirista Pro Tv a rămas însărcinată cu Claudiu Anghel, cel mai bun prieten al vedetei, care însă nu i-a fost iubit nicio secundă, lucru care nu a fost negat, dar nici confirmat de prezentatoare. Coincidenţă sau nu, zilele trecute cei doi şi Alma, fetiţa lor, s-au aflat la Timişoara, iar recent au ajuns la Barcelona unde au început să ia străzile la pas.

  • Amalia Enache, Alma, copil, revenire, PRO TV, concediu de maternitate, eveniment, campanie, Frumoasă aşa cum sunt eu

    Pe 9 august 2016 visul Amaliei Enache (40 de ani) devenea realitate! Vedeta știrilor PRO TV a născut o fetiţă perfect sănătoasă, pe care a botezat-o Alma. Iată că perioada concediului de maternitate se apropie de final, iar Amalia e pregătită să revină pe sticlă. Azi, 26 martie, am întâlnit-o la un eveniment dedicat femeilor, unde jurnalista ne-a spus noutăţile din viaţa ei.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1