Dragoş Dolănescu: «Doar în mormânt mă voi mai întâlni cu fratele meu, Ionuţ»

untitled-1-89515115.jpg

dolanescu, avere, tribunal, cavou, cimitir, Ionut Dolanescu, Dragos Dolanescu, Margarita Valenciano
Dragoş şi Ionuţ Dolănescu au vizitat de curând mormântul tatălui şi au fost cât pe ce să dea nas în nas

Opt ani a durat lupta pe moştenirea de un milion de euro a regretatului solist de muzică populară Ion Dolănescu. Fraţii Ionuţ şi Dragoş şi-au luat recent partea de avere, însă, ca o ironie a sorţii, iată că au rămas la comun cu locul de veci al tatălui lor, din cimitirul Bellu, realizat din marmură neagră de lux, comandată de Ionuţ tocmai din Brazilia.

Dragoş Dolănescu (41 de ani) stabilit în Costa Rica, a revenit săptămâna trecută la Bucureşti, pentru a intra în posesia părţii lui de moştenire. Cu acest prilej a aflat şi că va avea la comun, cu Ionuţ, cavoul tatălui lor: ”La proces ni s-au împărţit cele două case, eu am rămas cu cea din Sinaia, iar Ionuţ, cu cea din Strada Caimatei. A trebuit să-mi plătească şi o diferenţă de 100.000 de euro. Dar cavoul de la Bellu ne aparţine, e la comun. Sunt şase locuri  de veci, au mai rămas patru, căci acolo e îngropată şi mamaie Didina. Prin urmare, cel puţin teoretic, ne vom îngropa cu toţii, la grămadă. Doar acolo mă voi mai reîntâlni cu fratele meu, pe care nu l-am mai văzut de opt ani”, ne-a spus  mezinul familiei.

Ionuţ Dolănescu (45 de ani) şi fratele lui nu-şi mai vorbesc din 2009, anul în care Ion Dolănescu s-a stins din viaţă, în urma unui infarct. Ei nu au căzut la pace privind împărţirea averii, aşa că şi-au căutat dreptatea la tribunal. 

La aflarea veştii că Dragoş se află în ţară, Ionuţ l-a atacat, în cadrul emisiunii ”Vorbeşte lumea” (PRO TV): ”Fratele meu a venit la Bucureşti, dar ce voia să fac, să-l aştept cu flori la aeroport, după ce m-a chemat la tribunal? Se plânge că nu are unde locui când vine în ţară şi că stă prin vecini, dar aşa a dorit el, să se rupă de familie. Eu am moştenit casa din Caimatei, dar trebuie reparată. Acum nu mai am bani, pentru că i-am dat lui Dragoş diferenţa de 100.000 de euro”. 

În urma procesului, Dragoş a rămas cu vila de la Sinaia, evaluată la peste 290.000 euro şi cu terenuri în Dâmboviţa, Prahova şi Ilfov. Iar lui Ionuţ i-au revenit vila din strada Caimatei, evaluată la peste 400.000 de euro, drepturile de autor, estimate la 114.000 de euro,un autoturism Dacia Logan, două certificate de proprietate emise de FPS, şi 1/6 din casa şi terenul din Str. Hagi Dina, în valoare de 6.000 €. 

«Vreau să fiu îngropată lângă iubirea mea»

Margarita Valenciano (mama lui Dragoş Dolănescu) şi Ion Dolănescu s-au iubit cu patimă în perioada 1974-1975, pe când ea era studentă la Facultatea de Medicină din Cluj. Femeia nu-l poate uita şi are o singură dorinţă: să-şi doarmă somnul de veci alături de marea ei dragoste, în cimitirul Bellu, din Bucureşti.”Mama vrea să fie înmormântată lângă iubirea ei, Ion Dolănescu, la cimitirul Bellu din Capitală. Cavoul are şase locuri, trei sunt ale lui Ionuţ şi trei ale mele, aşa că îi pot îndeplini mamei dorinţa”, spune Dragoş. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1