Dragoş Bucurenci: «Nu știu dacă o să mă însor cu un bărbat sau o femeie!»

bucurenci.jpg

dragos bucurenci
Dragoş Bucurenci a prezentat emisiunea "Supravieţuitorul" la Pro Tv
Foto: arhivă personală

În urmă cu mai bine de zece ani, Dragoş Bucurenci mărturisea pe blogul personal că îi plac atât femeile, cât şi bărbaţii şi se pare că dacă ar trebui să-şi întemeieze o familie i-ar fi la fel de greu să aleagă un partener. Recent, el i-a explicat fix acelaşi lucru Andreei Esca, fără a da alte detalii despre viaţa lui amoroasă.

De fiecare dată când aduce acest subiect în discuţie, Dragoș Bucurenci împarte lumea în două tabere. Vedeta a recunoscut că se simte atras, în egală măsură, de bărbați și de femei, afirmând că lumea trebuie să știe cine este el cu adevărat și să-l aprecieze pentru cine este de fapt. 

"Țin minte că îmi doream, copil fiind, să mă fac om mare mai repede. Cea mai mare plăcere a mea era să stau pe lângă părinții mei. Îmi plăcea să ascult discuțiile oamenilor mari. Cred că aveam un grad de înțelegere mai avansat în comparație cu alți copii de vârsta mea. Când eram mic, îmi era frică de natură: de păienjeni, șopârle etc. (...) În liceu tânjeam după niște fete. Prima dragoste a fost cu o fată la 18 ani și ea a fost cea care a făcut primul pas.

Îmi plăceau fetele diafane, aflate într-o oarecare suferință, puțin neajutorate, care să se lase salvate. Bisexualitatea este o stare naturală. Cred că, de fapt, toți oamenii sunt într-o măsură mai mare sau mai mică bisexuali. Nu știu dacă o să mă însor cu un bărbat sau o femeie, iar dacă aș vrea să mă însor cu o femeie, aș refuza să o fac într-o țară în care doi bărbați nu pot să beneficieze nici măcar de parteneriatul civil, deci cred că aș refuza să o fac", i-a mărturisit Bucurenci la Europa Fm Andrrei Esca.

Fostul prezentator al emisiunii " Supravieţuitorul" de la Pro Tv le-a povestit apropiaților că nu are de gând să rămână toată viața singur și că, la un moment dat, va accepta pe cineva în viața lui. El a subliniat însă că este sigur că nicio relație nu este pentru totdeauna și că, marile povești de dragoste au, mai devreme sau mai târziu, un sfârșit.

Loading...

Citește și

  • Dragoş Bucurenci (35 de ani), pe care îl vedeţi în fiecare luni şi marţi, de la orele 20.30, la PRO TV, în calitate de prezentator al concursului ”Supravieţuitorul”, are acasă un prieten de nădejde. Este vorba despre Oscar, din rasa Weimaraner.

  • Telespectatorii vor putea urmări din 12 septembrie cel mai provocator show de televiziune de la noi, ”Supraviețuitorul”. Pentru prezentatorul emisiunii de la Pro TV experiența ține însă deja de domeniul trecutului, pentru că filmările s-au încheiat de mult. Dragoș Bucurenci (35 de ani) a povestit într-un interviu pentru alistmagazine.ro ce ar fi vrut să facă în Filipine, dar nu a fost lăsat de producători.

  • dragos bucurenci

    Dragoș Bucurenci, prezentatorul emisiunii "Supraviețuitorul", ce va debuta toamna aceasta la PRO TV, împlinește 35 de ani în 30 august. Nu-și dorește niciun cadou costisitor sau pretențios, ci a decis să facă un gest de omenie pentru un tânăr mai puțin norocos.

  • dragos bucurenci

    Tot mai multe vedete au acceptat să rememoreze secvențe neplăcute din propria copilărie pentru a promova educația fără bătaie. Fost concurent la ”Dansez pentru tine”, fost consilier al comisarului european Corina Crețu, activistul civic Dragoș Bucurenci a povestit cum a fost crescut cu nuiaua de bunica din partea mamei. ”Bunica lovea cu sete, gâfâind la fiecare lovitură.”

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1