Draga Olteanu Matei împlinește vârsta de 85 de ani. «Vreau să joc și acum, dar nu am mai avut propuneri!»

o114_draga-olteanu-matei-an.jpg

Draga Olteanu Matei a slăbit enorm, în ultimii ani
Foto: Consiliul Judeţean Piatra Neamţ

Îndrăgita actriţă Draga Olteanu Matei s-a retras la Piatra Neamţ, după 50 de ani închinaţi filmului şi teatrului. Artista susţine că miercuri, 24 octombrie, de ziua ei, îşi va închide telefonul, pentru că nu îi place să fie felicitată.

A jucat în “Toamna Bobocilor”, “Dumbrava minunată” sau  în “Patima”, însă celebritatea avea să i-o aducă rolul principal din filmul ”Cucoana Chiriţa”, din 1986. Artista s-a retras la Piatra Neamţ, după ce a ieşit la pensie, în acest orăşel cochet, unde a fost primită cu braţele deschise. 

Contactată, de reporterii Click!, celebra Draga Olteanu Matei ne-a spus: “Vă mulţumesc pentru urări în avans, mai ales că eu niciodată nu răspund la telefon de ziua mea pentru că nu-mi place să fiu felicitată! Ce-mi doresc de ziua mea? Minte limpede, cuget curat şi inimă bună. O să fiu invitată la Cinema Dacia din Piatra Neamţ la «Săptămâna Filmului Românesc», unde se vor difuza şi multe filme cu mine în rol principal. Am primit invitaţia de la Ionel Arsene, preşedintele Consiliul Judeţean Neamţ, care a venit cu flori la mine. Or să fie şi multe filme bune în care nu joc, filme care i-au bucurat pe telespectatori, de-a lungul timpului”. 

o214_chirita-draga-olteanu-.jpg

Draga Olteanu–Matei sau «Cucoana Chiriţa»

 

Aţi văzut-o în serialele tv “Cuscrele” şi “Narcisa Sălbatică”, în urmă cu mai bine de zece ani, însă de atunci nu a mai avut oferte: “Omul propune, Dumnezeu dispune. Sigur că vreau să joc şi să primesc propuneri, însă nu au mai venit. Am jucat în destule producţii şi acum particip la acest festival unde vor fi mulţi tineri talentaţi”, ne-a mai mărturisit Draga Olteanu Matei.

Şi Ionel Arsene a lăudat-o pe sărbătorită: ”I-am făcut dragei nostre actriţe o vizită pentru a pune la punct ultimele detalii ale Săptămânii Filmului Românesc, eveniment care îi este dedicat cu ocazia aniversării celor 85 de ani de viaţă. Cu mare drag vă invit pe toţi la Piatra Neamţ, în perioada 22 - 28 octombrie, la Cinema Dacia, pentru a viziona în fiecare seară filme româneşti, în special în seara de 24 octombrie când o vom celebra pe marea noastră actriţă, alături de alţi artişti români, începând cu ora 18.00”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1