Doru Todoruț, despre iubirea cu soprana Irina Baianț și înțelegerea cu fosta soție

doru-todorut-irina-baiant_2.jpg

doru todorut irina baiant
Doru Todoruț își dorește un copil și cu superba Irina Baianț
foto: arhivă personală

Solistul de la Deepcentral, Doru Todoruţ, a povestit în exclusivitate pentru Click! despre relaţia pe care o are cu soprana Irina Baianţ (28 de ani), dar și despre fetele lui, rămase în grija fostei soții. Din mariajul cu Rocsana, terminat în 2013, le are pe Rebecca și pe gemenele Eva şi Natalia. „Nu îmi voi despărți niciodată copii unul de celălalt”, ne-a povestit solistul de 42 de ani, care a mai fost învățător şi actor înainte de a fi cântăreţ.

Click!: Cum e să fii un tată atât de tânăr pentru trei fete?

Doru Todoruţ: Pe 2 martie a fost ziua Rebeccăi, fiica cea mare, a făcut 9 anişori şi a avut pretenţii. „Tati vreau să-mi aduc prietenii, să am invitaţi”. Deci nu a mai vrut acasă sau la cofetarie, cu tortuleţ. Cheamă verişorii, colegii de clasă, că aşa am văzut că se poartă. Şi cele mici au zis să le aducă şi ele pe ale lor prietene. A fost într-un centru de joacă pentru copii, organizat. Rebecca e cea mare, iar gemenele, Eva şi Natalia, în ordinea vârstei, la diferenţă de 2 minute. Ca să-ți răspund la întrebare, e minunat. Postura de tată te provoacă, te ţine treaz. Vin deja cu întrebări mai complicate, Rebecca vine cu probleme de la şcoală. Fiind învăţător vreo cinci ani, nu mi se pare ieşit din comun. Mi se pare firesc şi abia aşteptam perioada asta, fie vorba între noi, în care să fie un pic de întrebări mai dificile. Ne pregătim să ne înscriem la şcoală, pe cele mici la clasa pregătitoare.

g16-7-vedete-doru-todorut.jpg

Doru Todoruţ este un tată minunat pentru cele trei fiice: Rebecca (8 ani) şi gemenele Eva şi Natalia (6 ani)

Doru Todoruț, despre Irina Baianț: „Sperăm că va fi de durată”

Toate trei stau cu mama lor?

Asta a fost convenţia şi eu nu am vrut şi nici nu voi vrea vreodată să despart surorile, cu atât mai mult cu cât cele două sunt gemene și au 6 ani.

Eşti pregătit pentru perioada când se vor îndrăgosti şi vor veni cu băieţi acasă?

Sunt pe zi ce trece mai pregătit. Sunt convins că atât mama lor, cât şi eu, le vom introduce acele principii si idei care să le facă să înţeleagă cum merg lucrurile, să evolueze frumos şi să se dezvolte armonios şi cât se poate de puţin nociv. Și mai rămâne şi decizia lor, pentru că liberul arbitru face viața mai intensă.

doru-todorut-rebeca-fiica.jpg

doru todorut
Rebecca, fiica cea mare a lui Doru Todoruț, a împlinit 9 ani
foto: arhivă personală

Nu mai eşti singur, ai o relaţie cu soprana Irina Baianţ, despre care n-ai vrut să vorbeşti până acum...

Suntem de mai mult timp împreună, dar n-am vrut să facem publică relaţia. N-am considerat necesar. Iar acum am preferat să nu ne mai ascundem, să nu ne mai ferim. Important e că între noi este ceva foarte frumos, care sperăm că va fi de durată. Ne completăm, suntem compatibili unul cu altul, cel puţin aşa credem în momentul de faţă.

Doru Todoruț își dorește un copil cu iubita Irina Baianț

Te mai gândeşti la vreun copil?

Ei… În viaţă n-am să spun niciodată nu! Şi am luat lucrurile cum au venit.

Faci de toate, şi actorie şi muzică... Ai fost şi învăţător...

Când am renunţat la cariera didactică am zis că e timpul să fac ceva. Am am terminat liceul pedagogic la 19 ani, când se făceau 13 clase, şi apoi am fost învățător la Timişoara pentru cinci ani, timp în care am făcut Facultatea de Ştiinţele Educaţiei şi am ieşit prof de prof. Pentru că cei care doreau să profeseze în domeniul lor, indiferent care era, trebuia să facă în anul 2 seminarul de Pedagogie.

doru-todorut-irina-baiant.jpg

doru todorut
Doru Todoruț și Irina Baianț, superbi împreună

Ce urmează în cariera muzicală?

Sunt în trei direcţii diferite. Cu DeepCentral, cu care am împlinit anul trecut 10 ani, facem 11 ani în mai şi ne pregătim sa facem un concert frumos. Cu „2 Gents” proiectul cu Cici Rogojan, pregătim un concert la Teatrul de Operetă pe 21 aprilie, chiar de Florii. Vrem să facem un concert, avem deschiderea anului în trombă în țară, căci în afară am avut deja concerte. Şi mai este proiectul solo Doru Todoruţ, care va exista cât voi trăi eu. Este o extensie a mea mai mult ca om de scenă pentru că vreau să mă exprim altfel și nu vreau să fiu constrâns nici de genul DeepCentral şi nici de genul clasic în care mă implică şi mă soliscită 2 Gents.

Dacă ai primi un rol într-un serial sau film, l-ai accepta?

Sigur că da! Depinde de rol, de serial. Mă arunc cu pieptul în faţă!

Dar dacă te-ar chema la un reality-show în care să mănânci tot felul de scârboşenii...

Nu, am o mică problemă cu ce bag în gură (râde)!

Cum a devenit vedetă Doru Todoruţ

În 2003, s-a lansat emisiunea „PopStars” la PRO TV, unde a participat şi Doru Todoruţ. Aşa s-a născut trupa Bliss, din care au mai făcut parte Dan Bubuioc, Ciprian Florea şi Corneliu Ulici. După această experienţă, Doru a fost cooptat în serialele „Numai iubirea” şi „Om sărac, om bogat”, apoi a lansat trupa DeepCentral.

 

Citește și:

EXCLUSIV A lăsat catedra pentru scenă! Doru Todoruţ, solistul trupei Deepcentral, a fost învăţător!

Au recunoscut! Doru Todoruț și Irina Baianț au anunțat că formează un cuplu chiar de Dragobete

Loading...

Citește și

  • doru todorut

    Doru Todoruț de la Deepcentral a divorțat acum mai bine de doi ani de femeia care i-a dăruit trei fiice pe care artistul de 39 de ani le iubește ca pe ochii din cap.

  • A început să studieze baletul la trei ani și pianul la trei ani și jumătate, iar în clasa a 11-a și-a schimbat, la liceul George Enescu, profilul de instrumentist cu cel de canto clasic. Pe lângă profilul muzical și materiile din acest domeniu, a studiat la Conservator nu mai puțin de șapte limbi străine pentru că, spune ea „trebuie să înveți să cânți în toate limbile în care sunt scrise opere”. A obținut peste 200 de premii din copilărie până astăzi, de la primele competiții la care a participat, iar în prezent concertează foarte mult în străinătate. Până acum a cântat pe scene mari în 40 de orașe din toată lumea, în peste 100 de spectacole de operă, musical, operetă.