Doru Todoruț a cerut-o de soție pe iubita lui, Irina Baianț

doru-todorut-irina-baiant_2.jpg

Doru Todoruț a cerut-o de soție pe Irina Baianț, iubita solistului de la Deepcentral
Foto Instagram

Doru Todoruț se pregătește de nunta cu noua lui iubită, Irina Baianț. Cei doi formează un cuplu de mai mult timp, iar de curând, artistul i-a făcut o surpriză și a cerut-o de soție.

Doru Todoruț și Irina Baianț se pregătesc de nuntă, iar cântărețul este sigur că ea este aleasa inimii sale, iar din perspectiva lui, Irina rezonează perfect cu genul de parteneră pe care el îl urmărește. Artistul este pregătit să-și refacă viața și a reușit să treacă peste divorțul de fosta soție, din 2013. Ceea ce-i unește pe Doru Todoruț și Irina Baianț este muzica și pasiunile asemănătoare. Ea este o cunoscută soprană a țării noastre. 

"Nu a fost efectiv o cerere. A fost un gest drăguţ, romantic, care pentru mine a însemnat foarte mult. A venit din suflet. Noi luăm lucrurile foarte natural. Când l-am acceptat am spus DA. Noi suntem foarte buni prieteni, aşa a început relaţia noastră. Ne-am dat seama că avem foarte multe lucruri în comun. (...) Copiii lui sunt minunaţi. Nu o să fiu mamă pentru ei, ci o prietenă", a spus logodnica lui Doru Todoruţ. 

El nu a fost atât de convins de răspunsul primit de la iubita lui, așa ca a ținut să accentueze. "Am înţeles, tre să mai insistăm (n.r. cu cererea)", a spus Doru Todoruţ râzând. 

irina_baiant.jpg

Doru Todoruț și Irina Baianț împart o pasiune comună, ambii sunt cântăreți
Foto Instagram

Ce spunea Doru Todoruț despre noua lui iubită în urmă cu puțin timp

Doru Todoruț a declarat în urmă cu puțin timp că găsește în Irina Baianț chimia pe care el o caută într-o relație.

"Ne transformăm şi evoluăm. Cel de lângă noi apare într-un context care se dezvoltă, nu este static. Femeia care vine lângă mine, cumva ar trebui să aibă înteligenţa anticipativă... Să se gândească, să tragă o concluzie, să vadă dacă îi place ceea ce trăieşte lângă mine. Văd că Irina aşa a făcut. Ea e soprană. Are evenimente în afara ţării. Avem viaţă profesională destul de intensă. O seară ca asta face să ne lăsăm lucrurile deoparte să venim pentru prieteni. (...) Fetele mele o apreciază, aşa cum şi ea ţine foarte mult la ele. Există o relaţie foarte frumoasă între ele. Ele o admiră mult. Copilul apare pe fondul unei stabilităţi şi al unui nivel foarte ridicat de emoţii sentimente. Va veni un moment în care vom vedea dacă e da sau nu", spunea el cu puțin timp în urmă la tv.

„Suntem de mai mult timp împreună, dar n-am vrut să facem publică relaţia. N-am considerat necesar. Iar acum am preferat să nu ne mai ascundem, să nu ne mai ferim. Important e că între noi este ceva foarte frumos, care sperăm că va fi de durată. Ne completăm, suntem compatibili unul cu altul, cel puţin aşa credem în momentul de faţă”, ne-a declarat artistul.

Doru Todoruț, despre cum se simte în postura de tată a trei fetițe

„Dragostea nu se poate măsura în cantitate. Este intensă până la maxim sau nu prea este dragoste. Ce e frumos în dragoste este faptul că nu poţi să o împarţi. Nu putem spune că atât din 100% este pentru copii, atât este pentru parteneră. Trebuie să te bucuri de fiecare gest, de fiecare moment care se întâmplă", declara el in urmă cu un an, pentru AntenaStars. 

Loading...

Citește și