Dorian Popa, prezentator tv! La ce emisiune a Antenei 1 îl veți vedea

dorian_popa.jpg

dorian popa
Dorian Popa va fi coprezentatorul unei emisiuni de succes
Foto: Antena 1

Dorian Popa mai bifează un salt în carieră. Abonatul emisiunilor de aventuri și jurat al emisiunii "Next Star", solistul își adaugă încă o reușită la CV: prezentator tv. Dorian va intra pe micul ecran de luni, 24 septembrie, iar telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea în patru seri pe săptămână.

Dan Capatos va avea un nou coprezentator la „Xtra Night Show”, începând de luni, 24 septembrie, de la ora 23.00, la Antena 1: Dorian Popa. Acesta se alătură echipei “Xtra Night Show”, din care mai fac parte actorul Cătălin Bordea și DJ-ul de talie internațională Vika Jigulina.

Va fi prima apariție publică a artistului, de la revenirea din Madagascar, unde a suferit o accidentare care nu i-a mai permis să continue competiția “Ultimul Trib”. Cu această ocazie, Dorian va povesti în exclusivitate despre experiența “Ultimul Trib” și va oferi detalii legate de starea sa de sănătate.

“Logic că mă vedeam măcar până în finala ”Ultimul Trib”, însă Dumnezeu se pare că a avut alt plan pentru mine, plan pe care am decis să îl înfrunt cu același optimism și cu aceeași energie pe care le-am avut dintotdeauna. Mă bucur că am avut parte și de reversul proverbului ”Un rău nu vine niciodată singur” și că din această întâmplare tragică am ajuns prezentator la "Xtra Night Show". Sfătuiesc toți oamenii care trec prin momente grele în viață să nu își piardă speranța și să lupte pentru zilele mai bune ce vor veni”, spune Dorian Popa.

“De luni, "Xtra Night Show intră în casele dumneavoastră în formula de bază, gândită în momentul în care Silviu și Anisia au ales alte proiecte personale. Sunt un om de echipă și un veteran al echipelor. Fie că vorbim de perioada cu Mircea N. Stoian și celebrul band al emisiunii din acea vreme, condus de Stefan Ciobanu, sau de formula cu Bordea și Silviu, apoi și Anisia, fie că vorbim de această nouă formulă cu Bordea, Dorian Popa și Vika Jigulina, spiritul rămâne același. Telespectatorii noștri fideli, care ne-au purtat în această aventură de 22 de sezoane și cărora le mulțumesc din postura de ultim mohican, vor regăsi aceeași stare de bună dispoziție. Dorian este un tip care te poate contamina cu optimismul său și cu pofta lui de viață, chiar și dintr-un scaun cu rotile, așa cum se va prezenta în platou, începând de luni. Așa că, putem spune că totul va merge ca pe roate... (râde). Trebuie doar să deschideți larg televizoarele. Dorian va porni pe primul lui drum profesional, după "Ultimul Trib". Hâtz, Johnule, să te ții!!!”, spune prezentatorul show-ului, Dan Capatos.

Loading...

Citește și

  • Dorian Popa s-a accidentat foarte grav la genunchi, în cadrul unei probe de la Ultimul Trib și, deși a încercat să-și ajute echipa până în ultimul moment, artistul a fost nevoit să părăsească această competiție.

  • Dorian Popa este cunoscut pentru atenția deosebită pe care o acordă imaginii sale, fiind extrem de ocupat cu întreținerea „look-ului perfect” pe care dorește să-l afișeze. Cântărețul este un împătimit al sălilor de fitness, acesta fiind unul dintre hobby-urile sale, iar rezultatele sunt pe măsură. Dorian publică adesea poze la bustul gol pe rețelele de socializare, iar admiratorii acestuia îi apreciază corpul lucrat la sală prin acordarea a mii de like-uri. Totuși, se pare că artistul alege și alte metode de îmbunătățire a imaginii, apelând chiar și la serviciile esteticienilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1