Ce intervenţii estetice are Dorian Popa. De ce nu vrea să-şi opereze nasul, deşi nu-i place

dorian-popa-nas.jpg

Dorian Popa a recunoscut care sunt operațiile estetice pe care le-a suferit
Foto Instagram

Dorian Popa este cu siguranță unul dintre modelele tinerilor din România, însă pentru a ajunge la acest nivel și la o astfel de notorietate în lumea media din țara noastră, artistul a ținut mult ca imaginea lui să fie impecabilă, iar pentru aceasta, Dorian Popa a fost nevoit să apeleze și la trucuri chirurgicale. Iată că acum nu se mai ascunde și dezvăluie care sunt operațiile estetice pe care le-a suferit de-a lungul timpului.

Dorian Popa a devenit celebru odată cu unul dintre rolurile pricipale pe care le-a avut în serialul de mare succes «Pariu cu viața». De atunci, Dorian Popa a fost sigur de un sigur lucru și anume faptul că imaginea este lucru care îi va aduce satisfacție profesională și financiară. Fiind sincer în cadrul unui interviu pentru viva.ro, iată că Dorian Popa, idolul copiilor și adolescenților din România, a recunoscut că a apelat la operații estetice, dar și care crede el că este cea mai mare imperfecțiune estetică pe care o are, dar pe care nu-și dorește să o refacă. 

„Acum o să revenim la realitate și o să vă spun în felul următor: mi-am făcut implant de barbă pentru că, încă de mic, cam de la 14 ani, îmi doream foarte mult să am barbă. Mă rădeam pe ascuns în baie, ca Macaulay Culkin în „Singur acasă, și venea mamișor, îmi dădea două capace și îmi zicea: „Nu te mai rade, că o să îți crească păr și pe ochi!. Așa că, atunci când mi-am putut permite să am barbă, mi-am făcut acest lucru. Dinții îi aveam foarte frumoși – lumea știe acest lucru despre mine, pentru că nu sunt prezent în spațiul media de ieri, de azi –, însă nu aveau culoarea pe care mi-o doream și am descoperit că albirile sunt foarte dureroase și extrem de nocive. Atunci am zis că, din moment ce a apărut tehnologia fațetării dinților, eu vreau! Și mi-am făcut. Cam asta este tot”, a declarat artistul pentru sursa citată mai sus.

Dorian Popa este complexat de nasul lui, însă nu vrea să-l opereze

Deși are o imagine de invidiat în țară și printre tineri, și chiar dacă artistul pare fericit în fiecare apariție online, adevărul este că există un lucru de care Dorian Popa nu este mândru, iar acela este nasul lui pe care îl consideră mult prea mare. Indiferent că și-a dat seama că este inestetic și deși dispune de toate resursele de care are nevoie pentru a-și face o astfel de intervenție, el este mândru de aspectul său. 

Am multe imperfecțiuni, dar cea mai mare imperfecțiune vizibilă este nasul. Însă nu o schimb pentru că acolo e farmecul meu, ci pentru că îmi e teamă că rezultatul de după operație va fi mai nasol decât ce am acum, și anume un nas prea frumos. Am zis: decât frumușelul Dorian Popa, mai bine Dorian Popa cu nasul mare!”, spune el.

Dorian Popa va avea un rol important în serialul «Sacrificiul» 

Actorul va putea fi văzut în noul serial care va fi difuzat la Antena 1 din toamnă, producție tv regizată de Ruxandra Ion. Serialul se va numi «Sacrificul», iar producătorii au promis multe intrigi și momente tensionate în poveste. Dorian Popa, Doinița Oancea, Oana Zăvoranu și mulți dintre actorii pe care i-am văzut în «Fructul Oprit» vor putea fi văzuți în noul serial care va fi lansat în toamnă. 

Loading...
 
 

Citește și

  • dorian popa antena 1

    Aflat la filmãrile serialului "Sacrifiuciul", cel mai nou proiect produs de Ruxandra Ion, cea supranumită «mama telenovelelor» , Dorian Popa a avut parte de un incident pe care, cu siguranţă nu îl va uita prea curând. Într-un moment de neatenţie, personajul interpretat de artist, Mario, s-a ales cu o lovitură puternică la cap, accident în urma căruia a avut nevoie de îngrijiri medicale şi de nu mai puţin de trei copci.

  • Arta cere sacrificii, iar de dragul succesului, Dorian Popa nu se dă în lături de la nimic. Actor, cântăreț, vlogger, dar și fotomodel, musculosul de 30 de ani originar din Constanța a debutat acum opt ani în trupa LaLa Band și în serialul „Pariu cu viața” (PRO TV).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1