Dorian Popa, despre rolul sãu din serialul Sacrificiul: «Eu sunt cel mai gãlãgios de pe platou!»

dorian_popa_gabi_ciocan.jpg

Dorian Popa, dezvăluiri despre serialul Sacrificiul

Dorian Popa a oferit declarații inedite despre personajul pe care îl va interpreta în serialul nou de la Antena, intitulat «Sacrificiul», în regia Ruxandrei Ion. Actorul a explicat că personajul pe care îl va interpreta va fi unul destul de controversat, dar se bucură de implicarea sa în proiectul acesta.

În aceastã toamnã, Dorian Popa îl interpreteazã pe Mario în cadrul celui mai nou proiect produs de Ruxandra Ion şi difuzat de Antena 1, Sacrificiul, ce va avea marea premierã miercuri, 11 septembrie, respectiv joi, 12 septembrie, de la ora 20:00. Artistul vorbeşte deschis despre atmosfera de pe platourile de filmare ale serialului:

„Eu sunt cel mai gãlãgios de pe platou. Ca sã înţelegeţi, am deja 9 ani de zile de când o cunosc pe doamna Ruxandra Ion, care este producãtorul acestui monstru de serial. Toatã lumea ştie cã doamna Ruxandra este o persoanã foarte riguroasã, foarte strictã şi severã, însã în acelaşi timp apreciazã o glumã bunã, este un om cu un simţ al umorului foarte bine dezvoltat, doar este producãtor tv şi atunci mã acceptã aşa cum sunt  Dumneai m-a descoperit, m-a fãcut ceea ce sunt, alãturi de mama mea şi de încã foarte  puţine persoane, şi atunci ştie cum sã mã controleze, ştie exact ce sã îmi spunã atunci când eu nu îmi dau seama şi sar calul, sã redevin serios pentru cã pânã la urmã este un platou de filmare!”, mãrturiseşte Dorian.

Despre personajul sãu, Mario, Dorian spune: „Îmi place foarte mult pentru cã îmi dã şansa de a-mi aduce foarte multe replici de acasã, foarte multe cuvinte sunt de la mine. Am deja câteva expresii pe care le-am împrumutat personajului şi la auzul cãrora râde to platoul. Unul dintre ele o sã vi-l spun acum, în exclusivitate, este «şarpe-miu», iar Mario îi spune fratelui sãu, interpretat de Gabi Ciocan aşa. Veţi înţelege începând din 11 şi 12   septembrie de ce. Este foarte haios duo-ul acesta, cei doi fraţi, Mario şi Antonio, sunt exact Pic şi Poc, dupã cum a început sã ni se şi spunã pe platourile de filmare!”, mai spune Dorian.

 Pe Mario telespectatorii îl vor putea descoperi în această toamnă în Sacrificiul, noul proiect pe care Ruxandra Ion îl produce pentru Antena 1. Serialul este o saga de familie, cu un   scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte  reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din  Bucureşti şi din împrejurimi.

Loading...

Citește și

  • dorian popa antena 1

    Aflat la filmãrile serialului "Sacrifiuciul", cel mai nou proiect produs de Ruxandra Ion, cea supranumită «mama telenovelelor» , Dorian Popa a avut parte de un incident pe care, cu siguranţă nu îl va uita prea curând. Într-un moment de neatenţie, personajul interpretat de artist, Mario, s-a ales cu o lovitură puternică la cap, accident în urma căruia a avut nevoie de îngrijiri medicale şi de nu mai puţin de trei copci.

  • Mario Fresh, zi de naștere ca un superstar. Printre invitați s-au numărat Antonia, Smiley și Andreea Esca Mario Fresh a sărbătorit pe 8 august la Jubile Concept aniversarea a 20 de ani, cu o zi mai devreme, pentru a se strecura, atât el cât și invitații săi, printre concertele deja programate.