Dorel Vișan a împlinit vârsta de 82 de ani: “Am un sistem de viaţă tibetan”

12_visan.jpg

Dorel Vișan mănâncă doar din propria grădină
Citeste tot despre: 

S-a născut pe 24 iunie, însă părinții l-au înregistrat a doua zi, așa că maestrul Dorel Vișan a sărbătorit și ieri, și azi cei 82 de ani împliniți. Actorul se ghidează însă după sistemul tibetan și e gata să joace din nou în filme de acțiune, cum a fost serialul HBO „Umbre”.

„Am un sistem de viaţă tibetan în care nu-mi socotesc anii şi care în România nu prea e folosit. Sunt tânăr şi neliniştit”, ne-a spus actorul care se află la Cluj pentru spectacolul „Eminescu, om geniu şi poet divin”. Când nu e la Cluj, e acasă la țară, unde şi-a pus de toate în propria grădină. „Am de toate în grădină. N-am încredere în ce se vinde la magazine”, ne-a mai spus Dorel Vişan. Actorul a zis că acum, când George Stanca nu mai e, puțini mai scriu despre el: „Omul devine un instrument şi nu mai e un scop. Omul e o persoană. Ca să fie personalitate trebuie să fie un scop”. 

Loading...

Citește și

  • Dorel Vişan a prins, de-a lungul carierei, numai roluri de ”jupân”. Dacă în 1995 a fost ”Senatorul melcilor”, iată că, acum, la 21 de ani distanţă, el interpretează rolul unui mafiot, în serialul ”Umbre 2”, de la HBO. Artistul a povestit, pentru Click!, despre filmările producţiei care l-au readus în lumina reflectoarelor.

  • Dorel Vişan

    Maestre, felicitări cu puţină imprecizie. Căci ştiu, ziua oficială e un pic decalată de cea reală. Oricum, e prilej de omagiu. Căci faci parte din pleiada actorilor români uriaşi - Doamne, cât de mulţi sunteţi! – aflaţi deja pe cale de a se clasiciza.