Don Baxter s-a însurat! Povestea emoţionantă din spatele relaţiei, spusă de soţia lui

teo_si_don_baxter.jpg

teo's kitchen don baxter costel sergiu
Teo şi Don Baxter s-au cununat civil joi
Foto: arhivă personală

Don Baxter (39 de ani) a spus "adio" burlăciei. Cântăreţul s-a însurat joi cu una dintre cele mai cunoscute tinere din sfera bloggerilor culinari. Aleasa lui se numeşte Teodora Rogobete, o admiratoare înfocată a artistului de 20 de ani, care pe atunci doar visa că solistul ar putea să-şi coboare privirea asupra ei. De ieri, cei doi formează un cuplu şi în acte, anunţul fiind făcut chiar de proaspăta mireasă, care radiază de fericire.

Există şi finaluri fericite după ani lungi de aşteptare, iar Don Baxter (n.r. nume real Costel Sergiu) şi Teodora Rogobete (33 de ani) (autoarea blogului de reţete Teo's Kitchen) sunt dovada vie că în dragoste este permis orice. În cazul lor, zicala s-ar traduce cu este posibil orice, având în vedere că Teo avea doar 13 ani când s-a îndrăgostit de actualul ei soţ. Într-o postare emoţionantă, tânăra mireasă a explicat cum a reuşit să devină soţia lui Don Baxter la fix 20 de ani de când a lipit un afiş cu el pe uşa dulapului ei. 

miri.jpg

teodora don baxter cununie
Cei doi au fost extrem de emoţionaţi la cununia civilă
Foto: arhivă personală

"Când l-am descoperit pe Don Baxter, aveam 13 ani. L-am iubit pentru voce și pentru ochi. Cum l-am putut eu iubi, cu mintea unei fetițe de 13 ani, care-și lipește pe dulap pozaă artistului preferat. Dintre toți, l-am iubit pe el și nu pe Nick Carter sau Justin Timberlake. L-am pupat zi de zi, timp de 10 ani, la culcare și la trezire. Am spus «bună dimineață» și «noapte bună» unei poze și ochilor lui frumoși, l-am văzut la concerte, fără a avea vreodată curajul să îl salut. Și au trecut 12 ani de când i-am lipit poză pe dulap, fără să știe că e pupat zi de zi, fără să știu că o să afle în curând. Dar a venit și ziua aia. În care i-am întins mâna, i-am zâmbit și i-am spus că îl iubesc din ’97. La fix 20 de ani de când i-am lipit poza pe dulap, ani în care au trecut toate peste noi împreună și peste fiecare în parte, suntem, în sfârșit împreună. Și da, la fix 20 de ani de când i-am lipit poza pe dulap, de ieri este soţul meu", a povestit Teo pe acelaşi blog pe care îşi încântă fanii cu reţetele ei. 

Teo, așa cum este alintată de cei dragi, este originară din Cluj, dar s-a mutat la București. Ea a mai fost căsătorită în trecut și are un băiețel simpatic pe nume Luca. Don Baxter este un răsfățat la capitolul gastronomie, dar nici el nu stă rău la prepararea reţetelor, dacă ne gândim că a câştigat emisiunea MasterChef, din urmă cu câțiva ani.

Loading...

Citește și

  • Nici nu s-a lansat încă show-ul „MasterChef - Proba Celebrităţii” de la PRO TV că a şi răsuflat numele câştigătorului. Surse din PRO TV au povestit pentru Click! că cel care a luat trofeul atât de râvnit este, surpriză!, Don Baxter, un cunoscut producător muzical.

  • Andreea Mantea şi Gina Pistol au fost chinuite de Nea Mărin

    Vedetele care îl ajută pe Nea Mărin la emisiunea "Poftiţi pe la noi", să readucă la viaţă o pensiune montană din zona Bran, au fost transformate de echipa de machiaj pentru a nu fi recunoscuţi de proprietarii localului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1