Dolănescu, uitat de copiii pe care i-a îmbogăţit cu un milion de euro

d12-3-neata-1.jpg

Ionuţ Petrescu a aranjat cu multă grijă mormântul lui Ion Dolănescu, în semn de preţuire pentru ceea ce a făcut artistul pentru familia lui
Citeste tot despre: 

Ion Dolănescu se răsuceşte în mormânt! Băieţii lui au pus mâna pe avere, după opt ani de război la tribunal, iar acum de mormântul regretatului artist are grijă un străin, Ionuţ Petrescu, fiul menajerei cântăreţului, pe nume Flori.

Ionuţ Dolănescu (45 de ani) şi Dragoş Dolănescu (42 de ani) s-au luptat mai bine de opt ani pe moştenirea de un milion de euro a tatălui lor, celebrul Ion Dolănescu. Cei doi fii ai cântăreţului au intrat în toamnă în posesia moştenirii lăsată de Dolănescu, după ce procesul lor de succesiune s-a încheiat în luna iulie, însă par să fi uitat cine i-a făcut „oameni”.
Cu toate acestea, mormântul cântăreţului arată ireproşabil. Cel care are grijă de el este fiul femeii care a fost menajeră în casa lui Ion Dolănescu timp de 19 ani.

d2untitled-1.jpg

Dragoş Dolănescu s-a ales, din averea tatălui său, cu o casă superbă la Sinaia

Ionuţ Petrescu (37 de ani) merge periodic la mormântul lui Ion Dolănescu şi pune flori şi lumânări. Acum câteva zile, bărbatul a împodobit mormântul în spiritul Sărbătorilor de iarnă: a pus pe locul de veci al cântăreţului un brăduţ împodobit cu globuri, flori, coroniţe şi lumânări, tablouri cu marele artist prinse cu un tricolor.
Pe bustul de lângă mormânt a prins un tricolor mai mare, în amintirea faptului că artistul şi-a iubit mult ţara, menţionând acest lucru şi în melodiile sale, precum celebra ”M-am născut lângă Carpaţi”. ”Tot ce am făcut până acum şi de acum încolo voi face pentru a răsplăti tot ce a făcut şi domnia sa pentru noi”, spune Ionuţ Petrescu, care a înregistrat şi o melodie în memoria lui Ion Dolănescu.
În tot acest timp, Ionuţ, fiul cel mare al interpretului, a plecat în America, unde se duce în fiecare iarnă cu familia pentru o perioadă de timp lungă.
Celălalt băiat, Dragoş, care locuieşte în Costa Rica, nu a mai trecut nici el pe la mormântul tatălui său din luna septembrie, când a venit în ţară să-şi treacă moştenirea pe nume.
Tot atunci, Dragoş a dat nas în nas la cimitir cu Ionuţ Petrescu, care a rupt-o la fugă atunci când l-a văzut, din cauza unui scandal mai vechi. Cu toate acestea, Dragoş i-a dat nişte bani fetei celui care are grijă de mormânt.

d3untitled-1.jpg

Ionuţ Dolănescu are acum în proprietate vila din centrul Capitalei, unde a locuit artistul

Ionuţ Petrescu a mai fost răsplătit cu bani şi lucruri scumpe şi de Ionuţ Dolănescu. La pomana de 7 ani pentru artist, Ionuţ Dolănescu i-a dat de pomană lui Ionuţ Petrescu mai multe haine de firmă şi un ceas de aur de 2.000 de euro.
”Eu nu vreau să vorbesc cu acest Ionuţ Petrescu. Nu-l bag în seamă. A vorbit numai prostii la adresa mea. A luat-o la fugă ca nebunul când m-a văzut la cimitir la tata în septembrie, când am fost în ţară. Îi vedeam doar capul printre morminte. Totuşi, i-am dat nişte bani fetei lui… Şi Ionuţ l-a cinstit de mai multe ori…”, ne-a spus Dragoş Dolănescu.

Luptă de opt ani pentru moștenire

Ion Dolănescu a fost un apreciat cântăreţ de muzică populară, care a lăsat în urmă o moștenire artistică de valoare. De-a lungul carierei sale, a înregistrat nu mai puţin de 50 de albume, pe discuri de vinil şi CD.

d42-3-neata-6.jpg

Moartea lui Ion Dolănescu a declanşat un război crunt pe moştenire

S-a stins din viață pe 19 martie 2009, la vârsta de 65 de ani, în urma unui stop cardiac. A fost căsătorit cu Iustina Băluţeanu, iar cu Maria Ciobanu a făcut o nuntă, deși atât el, cât și artista erau căsătoriți cu altcineva.
Cu Maria Ciobanu are un fiu, pe Ionuţ, și el artist. În 1975 i se naşte al doilea copil, Dragoş, a cărui mamă este Margarita Valenciano, din Costa Rica, pe atunci studentă la medicină. Dragoş Carlos şi-a făcut şi el studiile în România, fiind psiholog în Costa Rica şi în paralel cu o carieră de ­succes în politică.
Ambii fii ai lui Dolănescu au câte trei copii. Ei s-au bătut 8 ani pe averea ­tatălui. Ionuț a moștenit vila din Caimatei și drepturile de autor, iar Dragoș a rămas cu vila de la Sinaia și mai multe terenuri.

plantum.ro

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1