Doiniţa Oancea a dat nas în nas cu Lora şi cu fostul iubit la un eveniment monden! Cum au reacţionat

doinita_lora.jpg

doinita oancea lora cosmopolitan
Doiniţa Oancea şi Lora s-au certat din cauza unui bărbat
foto: Sever Gheorghe

Doi ani s-au scurs de la primele zvonuri care anunţau o relaţie adulterină a Lorei cu iubitul de atunci al Doiniţei Oancea. Deşi cântăreaţa a negat vehement că tour-managerul ei îi este iubit, a recunoscut relaţia cu Ionuţ Ghenu un an mai târziu, iar acum deja îşi face planuri de nuntă cu el. La petrecerea de joi a Revistei Cosmopolitan, cele două foste prietene, care au împărţit acelaşi bărbat, au avut o întâlnire de gradul zero.

Puţine au fost ocaziile în aceşti doi ani în care Doiniţa Oancea şi Lora să se afle în acelaşi loc, în acelaşi timp. Joi seara, la petrecerea revistei Cosmopolitan a fost un astfel de moment. Actriţa a strălucit într-un costum inspirat din "pyjamas look" şi chiar dacă potrivit analiştilor de modă a fost la limită cu albastrul electric pentru care a optat, Doiniţa a emanat fericire.

doinita oancea petrecere cosmopolitanZoom
Doiniţa Oancea a purtat "pijamale" albastru electric
foto: Sever Gheorghe

De cealaltă parte, Lora a avut şi ea o apariţie curajoasă. A optat pentru o salopetă albă care i-a lăsat la vedere sutienul accesorizat cu blană asortată la manichiură, dar nu vestimentaţia a fost cea mai importantă la cele două artiste, ci atitudinea. Mulţi au stat cu ochii pe cele două protagoniste, mai ales că solista a venit însoţită de Ionuţ Ghenu, în braţele căruia cu care s-a fotografiat relaxată în faţa tuturor.

lora ionut ghenu cosmopolitanZoom
Lora este acuzată şi acum de fani că i-a furat iubitul Doiniţei Oancea
foto: Sever Gheorghe

Apropiaţii celor trei vedete au mărturisit că Doiniţa şi Lora s-au ignorat complet toată seara şi nici Ghenu nu a avut ochi pentru fosta parteneră.

"Nu şi-au aruncat nici măcar o privire. Niciuna nu a stat doar într-un loc, ci au avut ocazia să se intersecteze, dar contactul vizual a lipsit cu desăvârşire de parcă nici nu ar fi existat în aceeaşi sală", au povestit martori la petrecerea Cosmopolitan pentru Click!

Lora şi Ionuţ Ghenu lucrează de mulţi ani împreună, dar abia la începtului anului au recunoscut oficial că formează de mai multe luni cu cuplu. Artista a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea de care a divorţat la notar, iar Doiniţa Oancea şi Ionuţ Ghenu au fost logodiţi cinci ani. 

loading...
Loading...

Citește și

 • doinita oancea despartire ionut ghenu lora

  Despărţirea de Ionuţ Ghenu i-a provocat o mare tristeţe. Doiniţa Oancea a suferit enorm atunci când a aflat din Click! că iubitul ei este noul partener al Lorei, prietenă bună cu ea la momentul respectiv. A trecut cu greu peste această poveste şi şi-a pus zeci de întrebări. Acum a găsit răspunsul şi este pregătită să spună lucrurilor pe nume.

 • Lora a dat cărţile pe faţă joi seară (21 ianuarie) şi a recunoscut că este împreună cu Ionuţ Ghenu, fostul iubit al Doiniţei Oancea, de aproximativ 8 luni. Ionuţ Ghenu este şi managerul solistei.

 • De un an de singurătate a avut nevoie Doiniţa Oancea pentru a-şi vindeca sufletul după decepţia amoroasă trăită cu fostul iubit, Ionuţ Ghenu. După ce prietena Lora i-a suflat partenerul, Doiniţa şi-a găsit, în sfârşit, un bărbat care să o facă să simtă din nou fiorii dragostei.

 • doinita oancea

  Doinița Oancea (33 de ani) nu pare să fi trecut peste trădarea fostului ei iubit, care se pregătește acum de însurătoare cu Lora. Întrebată ce îi urează lui Ionuț Ghenu, nevoit să apeleze la ajutorul medicilor turci într-o problemă cu rinichii, Doinița a răspuns ironic.

 • lora ionut ghenu petrecere viva cuplu asortati

  Lora a plecat urechea la zvonurile lansate de "gurile rele", iar acum le dă satisfacţie celor care au spus despre ea că i-a furat iubitul Doiniţei Oancea. Cântăreaţa nu s-a mai ascuns de nimeni şi, joi seara, la petrecerea organizată de Viva! a venit însoţită de tour-managerul ei, Ionuţ Ghenu. Cei doi s-au comportat toată seara ca un adevărat cuplu.

 • lora sexy rochie transparenta

  Lora a recunoscut recent că se iubeşte de opt luni cu tour-managerul ei Ionuţ Ghenu, relaţie pe care şi-a asumat-o abia acum, deşi zvonuri privind legătura lor existau de pe vremea când artista era încă măritată cu Dan Badea. Sătulă să fie acuzată că i-a furat iubitul Doiniţei Oancea, Lora a răbufnit re reţeaua de socializare.