Doiniţa Oancea, 10 zile de răsfăţ prin România. Cum a petrecut vacanţa de vară

15-special-1.-3col-.jpg

La Mamaia a petrecut 6 zile
Citeste tot despre: 

Nu a avut timp să organizeze o vacanţă peste hotare, aşa că, spontană, când a prins 10 zile libere, Doiniţa Oancea s-a urcat în maşină împreună cu iubitul ei, Adi, şi au plecat prin ţară. Ca să împace „şi varza, şi capra”, adică gusturile amândurora, au fost şi la mare, şi la munte.

„Aveam nevoie să îmi încarc bateriile, având în vedere că imediat după ce am terminat filmările pentru «Fructul oprit» am început să lucrez pentru noul proiect, «Sacrificiul». Prima destinaţie a fost la munte, în zona munţilor Ciucaş, la Vama Buzăului, unde am stat 4 zile. Iubitului meu îi place muntele, mie marea. Aşa că am fost peste tot”, povesteşte Doiniţa Oancea. 

15-special-3.-2col-.jpg

A avut parte de linişte şi pace la munte

Începutul vacanţei nu a fost promiţător, căci vremea nu a ţinut cu ei în prima zi, iar drumul până acolo a fost destul de greoi. “Dar eu am avut toată încrederea în Dumnezeu că o să avem o vacanţă superbă, cu vreme frumoasă, şi aşa a fost. Nu am avut semnal la telefon, doar wi-fi în locaţie, şi parcă ne-am rupt de lume. Ne-am plimbat pe munte, am respirat aer curat, am făcut baie în piscină, dar şi într-un râu foarte rece din apropiere, am mâncat bine şi ne-am relaxat”, mai spune actriţa.

 

15-special-2.-2col-.jpg

Este împreună cu Adi de 4 ani

După munte, următoarele 6 zile le-au petrecut pe Litoral, la Mamaia. Şi aici au mizat tot pe odihnă şi relaxare. “Într-o singură seară am mers la un concert. În rest, plajă, înot, jucat volei, citit pe un şezloc, mâncat chestii bune. A fost o vacanţă de răsfăţ şi odihnă, mi-a picat tare bine. Câteodată simţim nevoia şi de aşa ceva”, ne-a mai spus Doiniţa Oancea, care acum a revenit pe platourile de filmare pentru serialul “Sacrificiul”, care se va difuza din toamnă la Antena 1.

15-special-doinita-oancea_vacanta-2.jpg

Întâlnire neaşteptată cu o turmă de oi

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1