Doamne, cât seamănă Lazarus cu tatăl lui! Are o singură poză cu părinţii pe care i-a pierdut

l110-11-v-luis-lazarus-iubita-lui-andreea-maria-lazar-lou-lou.jpg

Alături de iubita lui, Andreea Maria Lazăr

Jurnalistul Luis Lazarus (52 de ani) are din copilărie o singură poză cu părinţii, iar povestea acesteia e impresionantă.

„Printr-un joc al sorţii, este unica fotografie care s-a păstrat. O familie ce părea fericită, avea speranţe, vise şi un copil de cinci luni - adică eu. Ei erau părinţii mei, tineri şi frumoşi, dar nori negri se adunau pe cerul lor. La puţin timp s-au despărţit şi nu şi-au mai vorbit niciodată. Ai zice că s-au întâlnit doar ca să apar eu. Şi aşa copilăria mea a fost redusă la o poză făcută într-un parc. Astăzi sunt amândoi plecaţi dintre noi, morţi la o distanţă de nici doi ani unul de celălalt”, a spus Luis Lazarus.

l210-11-v-luis-lazarus-si-parintii-lui.jpg

Singura fotografie cu părinţii lui a fost făcută în parc

 

Ca urmare, lecţia de viaţă învăţată de el a fost să-şi iubească mereu copiii şi să păstreze o relaţie civilizată cu femeile din viaţa lui. El trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Andreea Maria Lazăr - Lou Lou, dar păstreză o legătură strânsă şi cu fostele iubite care i-au dăruit copii, Antonela şi Alina. 

Loading...

Citește și

  • Ceea ce părea imposibil, iată că mai mulţi bărbaţi cu nume notorii din show-biz au reuşit să le pună faţă-n faţă pe fosta şi pe actuala iubită. Unii zic că e necesară această amiciţie de dragul copiilor. În schimb, Mihai Constantinescu susţine că prietenia cu Mihaela, prima soţie, va rămâne pe veci valoroasă, pentru că l-a ajutat în momentele critice.

  • luis lazarus spital picior operatie

    Luis Lazarius este devastat de durere. Omul de televiziune se află în doliu după ce nepotul lui de doar 15 ani a murit înecat. Adolescentul abia ieşise de la examenul de capacitate şi a vrut să să recorească în râul Topolniţa. Băiatul a ajuns acasă, le-a spus părinților că merge la o înghețată și apoi a plecat cu doi prieteni la scăldat. Deși nu știa să înoate, a intrat în apă într-o zonă adâncă și nu a mai putut să iasă.